One Channel: Γυναικεία υπόθεση η ηγεσία της Δικαιοσύνης
Έπειτα από τεσσερισήμισι ώρες, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε ότι νέα πρόεδρος του Αρείου Πάγου θα είναι η Ειρήνη Καλού και νέα εισαγγελέας του Αρείου Πάγου η Δήμητρα Κοκοτίνη.
Στην απόφασή του να διορίσει νέα ηγεσία στην κορυφή της ελληνικής Δικαιοσύνης -δηλαδή στον Άρειο Πάγο, το Συμβούλιο της Επικρατείας και το Ελεγκτικό Συνέδριο- εν μέσω προεκλογικής περιόδου- προχωρά ο Αλέξης Τσίπρας παρά τις αντιδράσεις κορυφαίων συνταγματολόγων αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Έπειτα από τεσσερισήμισι ώρες, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε ότι νέα πρόεδρος του Αρείου Πάγου θα είναι η Ειρήνη Καλού και νέα εισαγγελέας του Αρείου Πάγου η Δήμητρα Κοκοτίνη.
Πηγή: onetv.gr
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία