Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, «βούλιαξε» την Βουλιαγμένη (11-5)

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, «βούλιαξε» την Βουλιαγμένη (11-5)

Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, επικράτησε της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο με 11-5 και έκανε το 2-1 στην σειρά τελικών.

Το δεύτερο βήμα για να διατηρήσει για ακόμη μια φορά τα σκήπτρα του έκανε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν αρκετά δυναμικά στην αναμέτρηση, θέλοντας να δείξουν τις διαθέσεις τους, μετά την ήττα στον Λαιμό, η οποία ήταν η πρώτη μετά από έξι χρόνια.Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκε με 3-0, ωστόσο η Βουλιαγμένη απάντησε πάρα πολύ γρήγορα με δυο αναπάντητα τέρματα.

Ωστόσο, από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός επέβαλλε τον δικό του ρυθμό. Ομπράντοβιτς και Μουρίκης έδιναν λύσεις επιθετικά, ενώ και η ανασταλτική λειτουργία των Ερυθρόλευκων ήταν για σεμινάριο.  Εν τέλη, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, προηγούμενη με 5-2.

Στο δεύτερο μέρος, οι δυο ομάδες μπήκαν με κακό ρυθμό στην επίθεση, ωστόσο ο Ολυμπιακός βρήκε τις λύσεις με τον Αργυρόπουλο, ο οποίος σκόραρε δις και διαμόρφωσε το 9-3, ενώ ο Σολανάκης  πέτυχε γκολ για τη Βουλιαγμένη μετά από 17′!

Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός  σκόραρε με τους Γούνα και Δερβίση, η Βουλιαγμένη «απάντησε» με τον Μπάσιτς και τον Σολανάκη και μείωσε σε 11-5.

Το τέταρτο ματς της σειράς είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα (27/5) στις 19:00 στο κολυμβητήριου του Λαιμού, όπου αν οι Ερυθρόλευκοι πάρουν την νίκη θα κατακτήσουν το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα τους.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης , Νικολαϊδης 1, Δερβίσης 1, Μουρίκης 2 , Γούνας 1 , Αργυρόπουλος 2, Κάκαρης, Ομπράντοβιτς 1, Ζερδεβάς, Χαλυβόπουλος.

Βουλιαγμένη (Κάσδαγλης): Χρύσανθος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος , Γκιουβέτσης  , Κουρούβανης Ν, Γούβης , Αφρουδάκης  , Μπούχα 1, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας , Σολανάκης 2 , Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Βλάσσης.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024