
Επίσημο: Στον πάγκο της Ξάνθης ο Ραμίρεθ
Η ομάδα της Θράκης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ισπανού τεχνικού
Την πρόσληψη του Ισπανού προπονητή, Κίκο Ραμίρεθ, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το βράδυ της Δευτέρας η Ξάνθη. Ο Ιβηρας τεχνικός ήρθε στην Ελλάδα, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ακριτικής ομάδας και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
Η ανακοίνωση του θρακιώτικου συλλόγου επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του «10», το οποίο χθες το μεσημέρι σας είχε αποκαλύψει τις προχωρημένες επαφές του 49χρονου προπονητή με τους ανθρώπους της Ξάνθης.
Ο Κίκο Ραμίρεθ αποτελεί πλέον και επίσημα τον αντικαταστάτη του Μίλαν Ράσταβατς, με την Ξάνθη, πάντως, να μην ανακοινώνει τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:
«Νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Francisco «Kiko» Ramírez González. Η ημερομηνία παρουσίασης του νέου προπονητή θα γίνει γνωστή τo επόμενο διάστημα».
- Επιτροπή δεοντολογίας Βουλή: Ομόφωνη εισήγηση για άρση ασυλίας και για Αθανασίου-Χατζηβασιλείου
- Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τα βραβεία της σεζόν στο NBA (pics)
- Πέλλα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 51χρονο
- Μήπως ο πρόεδρος Τραμπ έκανε λάθος που τα έβαλε με τον Πάπα – Η «ιερή μάχη» που μπορεί να του στοιχίσει ακριβά
- Φωτιά στη Λαυρεωτική – Επί τόπου η Πυροσβεστική
- Το Μαρούσι εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τον Βαγγέλη Λιόλιο

