Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Anadolu: Ελληνική πυραυλάκατος παρενόχλησε τουρκική κορβέτα

Anadolu: Ελληνική πυραυλάκατος παρενόχλησε τουρκική κορβέτα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πυραυλάκατος Κρυσταλλίδης του ελληνικού πολεμικού ναυτικού παρενόχλησε την τουρκική κορβέτα «Burgazada» σε διεθνή ύδατα στο Αιγαίο χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται η ακριβής θέση του περιστατικού

Για παρενόχληση τουρκικής κορβέτας στο Αιγαίο από ελληνικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού κάνει λόγο το τουρκικό πρακτορείο «Anadolu» δημοσιεύοντας μάλιστα και το σχετικό βίντεο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πυραυλάκατος Κρυσταλλίδης του ελληνικού πολεμικού ναυτικού παρενόχλησε την τουρκική κορβέτα «Burgazada» σε διεθνή ύδατα στο Αιγαίο χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται η ακριβής θέση του περιστατικού.

Η ελληνική πυραυλάκατος προσέγγισε στα 200 μέτρα αριστερά την τουρκική κορβέτα, όπως αναφέρει το «Anadolu», ενώ προσθέτει ότι το ελληνικό πολεμικό πλοίο αναγκάστηκε τελικά να απομακρυνθεί από την περιοχή μετά τις προειδοποιήσεις από το τουρκικό πλοίο ότι θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας.

Πάντως, δεν είναι γνωστή η ημερομηνία του βίντεο, ούτε έχει πιστοποιηθεί εάν το περιστατικό συνέβη όντως στο Αιγαίο.

Η κορβέτα συμμετέχει στη ναυτική άσκηση Θαλασσόλυκος 2019 που διεξάγει η Άγκυρα από τις 13 Μαΐου. Τουρκικές πηγές ασφαλείας σημείωναν στο Anadolu ότι «η Τουρκία προχωρά κανονικά με την άσκηση Θαλασσόλυκος, που διεξάγεται παράλληλα σε Μεσόγειο, Αιγαίο και Μαύρη Θάλασσα.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024