Το απόγευμα στη Βουλή το ν/σ για τις 120 δόσεις
Θα πραγματοποιηθούν δύο συνεδριάσεις στην Ολομέλεια της Βουλής, σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, οπότε και θα ολοκληρωθεί η συζήτηση και επεξεργασία του ν/σ για τις 120 δόσεις και θα ακολουθήσει ψηφοφορία.
Το απόγευμα εισάγεται στην Oλομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου «Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους Ο.Τ.Α. α’ βαθμού, Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις», το καλούμενο και νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις.
Στη διαδικασία που προηγήθηκε στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές, η κυβέρνηση εισηγήθηκε το νομοσχέδιο να συζητηθεί με τη διαδικασία του επείγοντως. Η αντιπολίτευση διαφώνησε, ωστόσο επικράτησε η κυβερνητική πλειοψηφία. Συνεπώς θα πραγματοποιηθούν δύο συνεδριάσεις στην Ολομέλεια της Βουλής, σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, οπότε θα ολοκληρωθεί η συζήτηση και επεξεργασία και θα ακολουθήσει ψηφοφορία.
Επί του νομοσχεδίου, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΣΥ και Ποτάμι έχουν δηλώσει «υπέρ», το ΚΚΕ έχει δηλώσει «παρών» ενώ η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων έχουν επιφυλαχθεί για την τελική τους τοποθέτηση, κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου στην Ολομέλεια.
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ
- Πόσο επικίνδυνο είναι το ξέσπασμα του ιού Έμπολα – Γιατί ο τύπος Μπουντιμπούγκιο προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία
- LIVE: Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης
- Premier League: Η Μπόρνμουθ …βλέπει Europa μετά τις γκέλες των Μπράιτον (1-0), Μπρέντφορντ (2-2)
- Τι κάνουν οι έφηβοι όταν μεγαλώσουν; Οι 3 στους 4 νέους εργαζόμενους δεν βγάζουν το μήνα
- Κοζάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 78χρονος που είχε εξαφανιστεί – Ταυτοποιήθηκε η σορός του
- Μεγάλη ένταση έξω από την Allwyn Arena με την αστυνομία και οπαδούς

