Το απόγευμα στη Βουλή το ν/σ για τις 120 δόσεις
Θα πραγματοποιηθούν δύο συνεδριάσεις στην Ολομέλεια της Βουλής, σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, οπότε και θα ολοκληρωθεί η συζήτηση και επεξεργασία του ν/σ για τις 120 δόσεις και θα ακολουθήσει ψηφοφορία.
Το απόγευμα εισάγεται στην Oλομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου «Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους Ο.Τ.Α. α’ βαθμού, Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις», το καλούμενο και νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις.
Στη διαδικασία που προηγήθηκε στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές, η κυβέρνηση εισηγήθηκε το νομοσχέδιο να συζητηθεί με τη διαδικασία του επείγοντως. Η αντιπολίτευση διαφώνησε, ωστόσο επικράτησε η κυβερνητική πλειοψηφία. Συνεπώς θα πραγματοποιηθούν δύο συνεδριάσεις στην Ολομέλεια της Βουλής, σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, οπότε θα ολοκληρωθεί η συζήτηση και επεξεργασία και θα ακολουθήσει ψηφοφορία.
Επί του νομοσχεδίου, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΣΥ και Ποτάμι έχουν δηλώσει «υπέρ», το ΚΚΕ έχει δηλώσει «παρών» ενώ η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων έχουν επιφυλαχθεί για την τελική τους τοποθέτηση, κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου στην Ολομέλεια.
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ
- Ουκρανία: Δέκα τραυματίες και πλήγματα σε υποδομές στην Οδησσό από επίθεση ρωσικών drones
- Telesport: «Ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ έχει κλείσει στον Ολυμπιακό»
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Α’)
- Κοινωνικός Τουρισμός: Σήμερα Δευτέρα η τελευταία μέρα για τις αιτήσεις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Οταν το επίδικο είναι η πραγματική αλλαγή, οι πολιτικές διεργασίες δεν μπορεί να ακολουθούν την πεπατημένη



