Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί απουσίασε η Rihanna από το φετινό Met Gala

Γιατί απουσίασε η Rihanna από το φετινό Met Gala

Έλαμψε δια της απουσίας της η βασίλισσα της R&B αλλά δεν άφησε τους εκατομμύρια θαυμαστές της να αναρωτιούνται γιατί.

Η Rihanna έλαμψε δια της απουσίας της από το φετινό Met Gala, στο οποίο αμέτρητοι καλεσμένοι προσπάθησαν να κατανοήσουν και να δείξουν με τις εμφανίσεις τους τι είναι η camp αισθητική και τι αντιπροσωπεύει, όντας το θέμα της φετινής διοργάνωσης.

Η ανεπίσημη βασίλισσα του ετήσιου Met Gala αν και δεν παρευρέθηκε στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης , σχολίασε στο Instagram ποια ήταν η αγαπημένη της εμφάνιση της βραδιάς και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Άννα Γουίντουρ, διευθύντρια της Vogue.

View this post on Instagram

best dressed. 💕🤷🏿‍♀️

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Όλοι φυσικά αναρωτήθηκαν που μπορεί να βρίσκεται η επιτυχημένη τραγουδίστρια της R&B και ποπ μουσικής και επιχειρηματίας.

Χωρίς να έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση και με τους εκατομμύρια φαν της να αναρωτιούνται, καθώς περνούσε η ώρα, για το που βρίσκεται, το βλέμμα της τραγουδίστριας έπεσε σε ένα από τα χιλιάδες ποστ των θαυμαστών της στο Twitter και φυσικά η βασίλισσα της R&B δεν δίστασε να του απαντήσει και να αυτοσαρκαστεί.

Η Riri απάντησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε ένα instagram story, στην δήλωση του θαυμαστή της: «H Rihanna είναι στο σπίτι και παίζει με όλο αυτό το μακιγιάζ», με σαρκαστική διάθεση και συγκεκριμένα με την φωτογραφία καλλυντικών από την δική της επιτυχημένη σειρά Fenty Beauty by Rihanna.

Η ηχηρή της απουσία φέρνει όμως στο νου τις αξέχαστες εμφανίσεις σε προηγούμενες χρονιές του Met Gala, όπως πέρυσι που αποτέλεσε και την οικοδέσποινα της βραδιάς, με θέμα «Ουράνια Σώματα: Μόδα και Καθολική Φαντασία».

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024