Εκστασιάστηκε και ο ΛεΜπρόν με την πρόκριση της Λίβερπουλ
Ο σούπερ σταρ των Λος Αντζελες Λέικερς και μέτοχος του 2% της Λίβερπουλ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, «τρελάθηκε» με την μυθική πρόκριση των Reds απέναντι στην Μπαρτσελόνα
Θαύμα… θαυμάτων! Η Λίβερπουλ με μια επική εμφάνιση επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 4-0 και παρά την ήττα με 3-0 στον πρώτο αγώνα, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Champions League.
Η «μυθική» πρόκριση των Reds… τρέλανε τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Στιβ Κερ να αποθεώνουν τον Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες του.
Ο σούπερ σταρ των Λος Αντζελες Λέικερς και μέτοχος του 2% της Λίβερπουλ, μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα έκανε ανάρτησή στα social media, χαρακτηρίζοντας εκπληκτική την αποψινή βραδιά για τους Ρεντς, ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή της αγγλικής ομάδας.
«Φανταστική νύχτα για τους Ρεντς, Wow», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ συνόδεψε το μήνυμά του με παλαμάκια. Από την πλευρά του ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Στιβ Κερ, έγραψε τη γνωστή φράση από τον ύμνο της Λίβερπουλ: «You will never walk alone».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.