Νίκη από τα 11 βήματα για Γιουνάιτεντ (vid)
Με τον Πογκμπά να σκοράρει δις από το σημείο του πέναλτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Χαμ εντός έδρας και προσπέρασε προσωρινά την Άρσεναλ στην 5η θέση της Premier League.
Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε η Γιουνάιτνετ. Η ομάδα του Σόλσκιερ επικράτησε με 2-1 της αδιάφορης Γουέστ Χαμ και ανέβηκε στην 5η θέση της Premier League.
Σε ένα παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις και όχι ιδιαίτερα καλό ρυθμό, το σκορ για τους «κόκκινους διάβολους» άνοιξε ο Πολ Πογκμπά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 19ο λεπτό.
Τα «σφυριά» βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου με τον Άντερσον να σκοράρει με προβολή στο 49′ και μάλιστα στη συνέχεια έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.
Το γκολ τελικά ήρθε για τους γηπεδούχους, με τον Πογκμπά να ευστοχεί και πάλι από την άσπρη βούλα, νικώντας εκ νέου τον Φαμπιάνσκι και να χαρίζει τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του.
- Φωτιά στη Λαυρεωτική – Επί τόπου η Πυροσβεστική
- Το Μαρούσι εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τον Βαγγέλη Λιόλιο
- Το μπαρ της ταινίας «Πέρα από την Αφρική» εξακολουθεί να απαγορεύει την είσοδο στις γυναίκες
- Σακελλαρίδης: Ο Μητσοτάκης να συνταχθεί με το αίτημα Σάντσεθ για αναστολή της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ – Ισραήλ
- Ο Ευαγγέλου σφυρίζει στον τελικό ΠΑΟΚ-ΟΦΗ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Αντιπροσωπεία της Γαλλικής Γερουσίας επισκέφθηκε την Αίγινα
