
Το «Κόκκινο Δωμάτιο» ανοίγει ξανά στις οθόνες μας
Το «Κόκκινο Δωμάτιο» επιστρέφει μετά από χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Μία από τις σειρές της μικρής οθόνης, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία και απέκτησε το δικό της φανατικό κοινό , το «Κόκκινο Δωμάτιο» επιστρέφει μετά από χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.
Μέσα στο γενικότερο κλίμα επιστροφών από το τηλεοπτικό παρελθόν το «Κόκκινο Δωμάτιο», ύστερα από συμφωνία που έκλεισε ο Αλέξανδρος Ρήγας με τον ΣΚΑΪ, «ανοίγει» ξανά για αν αποκαλύψει τις περιπέτειες και τα μυστικά των νέων ενοίκων του.
Ο γνωστός σεναριογράφος, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, έχει ήδη αρχίσει να γράφει τις πρώτες ιστορίες που πρόκειται να παρουσιάσει στη σειρά, ενώ παράλληλα πολιορκεί γνωστούς ηθοποιούς για να πρωταγωνιστήσουν ή και για να κάνουν σπέσιαλ εμφανίσεις.
Τι αλλάζει στο «Κόκκινο Δωμάτιο»
Αξίζει ωστόοσ να αναφερθεί, ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του «MyTv», η τηλεοπτική αυτή επιστροφή της σειράς θα έχει μια μεγάλη απώλεια.
Μπορεί μέχρι πρότινος να θεωρούνταν σίγουρη η παρουσία της Βασιλικής Ανδρίτσου, η οποία θα έλυνε και θα έδενε στις περιπέτειες των ηρώων, τα πράγματα ανατρέπονται. Η ηθοποιός που πρόσφατα έγινε μητέρα, έχει βάλει ως απόλυτη προτεραιότητά της το παιδί της για αυτό και αποφάσισε να μην βρίσκεται στην σειρά.
Σημειώνεται τέλος ότι τα γυρίσματα για το νέο «Κόκκινο Δωμάτιο» αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη της άνοιξης.
https://www.youtube.com/watch?v=Q8lBYJqz-iU
- Ουκρανία: Σχεδόν μηδενικά τα εδαφικά κέρδη της Ρωσίας τον Μάρτιο
- Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 8 νεκροί από τα 5,9 Ρίχτερ που ταρακούνησαν και την Ινδία
- Oλυμπιακοί Αγώνες: Στο αρχείο η έρευνα για τον Εστανγκέ – «Νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα»
- Θεσσαλονίκη: 56χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο λιμάνι
- Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος αμερικανός πιλότος στο Ιράν
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του