Ligue 1 : Φουλ για ευρωπαϊκό εισιτήριο η Σεντ Ετιέν
Δεύτερη σερί νίκη για την ανεβασμένη Σεντ Ετιέν που επιβλήθηκε με 2-1 της Νιμ, για την 30ή αγωνιστική της Ligue 1 και ηγείται της κούρσας για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο
Η Σεντ Ετιέν υποδέχτηκε στο Ζοφρουά Γκισάρ τη Νιμ, θέλοντας μόνο τη νίκη για να παραμείνει «αφεντικό» στη μάχη που δίνει με Μαρσέιγ, Ρεμς και Νις για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Οι «στεφανουά», που προέρχονταν από το εκτός έδρας 5-0 επί της Καέν, δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ απέναντι στο συγκρότημα του Μπερνάρ Μπλακάρ κι έφτασαν στο «τρίποντο» έντεκα λεπτά πριν την εκπνοή του ματς (81’) με το γκολ του 27χρονου Σλοβένου επιθετικού, Ρόμπερτ Μπέριτς.
Είχε προηγηθεί το 1-0 των φιλοξενούμενων μόλις στο 2’ με τον Μπομπισόν και η απάντηση του Καμπελά στο 24’ που είχε διαμορφώσει το σκορ ημιχρόνου σε 1-1.
Πλέον η Σεντ Ετιέν είναι στην επιθυμητή 4η θέση με 49 βαθμούς, με τις Μαρσέιγ (48), Ρεμς (46 με ματς λιγότερο) και Νις (44) να έπονται.
- Πεζέσκιαν: Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη καθοδηγούνται από την απληστία για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο του Ιράν
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ προχωρούν σε στοχευμένους δασμούς στη Νότια Κορέα
- Αυτοκίνητο: Η Γερμανία επαναφέρει την επιδότηση 3 δισ. ευρώ για τα ηλεκτρικά οχήματα
- ΕΕ: Δεύτερο κύμα χρηματοδότησης SAFE για οκτώ κράτη -μέλη με 74 δισ. ευρώ
- «Ολυμπιακός Πειραιώς: Ο Θρύλος που διεκδικεί την ευρωπαϊκή του δόξα κόντρα στον Άγιαξ»
- Οι συνάδελφοί νοσηλευτές του Άλεξ Πρέτι τον τίμησαν με τον πιο συγκινητικό τρόπο


