Ολυμπιακός : Πώς βλέπει ο Τουπάν τον «τελικό» με την πρώην του
Τι δήλωσε ο Αξέλ Τουπάν για τον αυριανό τελικό (29/3, 21:30, ΣΕΦ) του Ολυμπιακού κόντρα στην πρώην ομάδα του, τη Ζαλγκίρις Κάουνας
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ την Παρασκευή (29/3, 21:30) με τον Αξέλ Τουπάν να αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα σε έναν αγώνα ζωής ή θανάτου. Ο Γάλλος πάντως ανέφερε ότι δεν έχει άγχος πριν από τον «τελικό».
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:
Για την σημασία του αγώνα με την Ζαλγκίρις: «Μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, καθώς παλεύουμε για την πρόκριση μας στα play offs. Είναι ένας αγώνας ζωής και θανάτου για εμάς»
Για το αν υπάρχει άγχος ενόψει του αγώνα της Παρασκευής:«Δεν υπάρχει άγχος, είμαστε έμπειροι, έχουμε δώσει πολλά αντίστοιχα παιχνίδια στην καριέρα μας και με την σωστή δουλειά θα κάνουμε αυτό που πρέπει».
Για το πώς νιώθει ο ίδιος που θα αντιμετωπίσει την προηγούμενη ομάδα του: «Νιώθω πολύ καλά, δεν είχα παίξει στο πρώτο παιχνίδι, όμως είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και θα το απολαύσω».
Για το τι θέλει να πει στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θέλω να μας υποστηρίξει ο κόσμος όσο μπορεί. Ελπίζω να δω ένα γεμάτο ΣΕΦ».
Για το τελευταίο διάστημα της ομάδας: «Ήταν μια δύσκολη περίοδο, δεν παίξαμε τόσο καλά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε δύο παιχνίδια που αν τα κερδίσουμε τότε ενδεχομένως θα ξεχάσουμε την δύσκολη περίοδο που είχαμε».
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ποιοι την ψηφίζουν
- Έρχεται πενθήμερο… «φωτιά» σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς X: Έχουμε αμφιβολίες για τη συμμόρφωσή σας



