Σως μάνγκο
Ιδανική για ψητά ψάρια, σολομό, γαρίδες, αλλά και σαλάτες
Spotlight
-
Ξεσηκωμός για την Υγεία στην Κρήτη - «Ο κόσμος έχει ξεχειλίσει από θυμό...»
-
Εντυπωσιακές εικόνες: Φοιτητές του ΑΠΘ ανακάλυψαν κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα
-
Σε ναυτική αποζημίωση - ρεκόρ μπορεί να οδηγήσει η κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης
-
Έκθεση κόλαφος για την Τουρκία - Προχωρά σε παράνομες απελάσεις Σύρων
Υλικά
3 μάνγκο ψιλοκομμένα σε κύβους
3 κουταλιές κονιάκ
2 κουταλιές χυμός λάιμ
1 κουταλιά πράσινο πιπέρι (τριμμένο)
1 κουταλιά μαύρο πιπέρι (τριμμένο)
200 γρ. γιαούρτι
1 φλιτζάνι νερό
2 κουταλιές δυόσμος ψιλοκομμένος
Αλάτι
Εκτέλεση
1. Σοτάρετε το μάνγκο με το κονιάκ για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε το πράσινο πιπέρι, τον χυμό λεμονιού, ρίχνετε το νερό και αφήνετε το μείγμα να βράσει για 15-20 λεπτά μέχρι να μαλακώσει αρκετά το μάνγκο.
2. Στη συνέχεια αφήνετε τη σάλτσα να κρυώσει λίγο και χτυπάτε το μείγμα στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
3. Σερβίρετε τη σος κρύα. Είναι ιδανική για ψητά ψάρια, σολομό και γαρίδες. Ταιριάζει επίσης σε σαλάτες.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις