Ξέφυγε και πάλι ο Κύργιος: Εβρισε τον διαιτητή και έσπασε τη ρακέτα
Ο Ελληνοαυστραλός μετά την ήττα στο διπλό από τους Σόουζα/Πένα έβρισε τον διαιτητή και έσπασε τη ρακέτα του, προκαλώντας την οργή των φιλάθλων
Ο Νικ Κύργιος… ξαναχτύπησε. Ο ιδιόρρυθμος Ελληνοαυστραλός τενίστας τα έκανε μπάχαλο σε αγώνα για το κυρίως ταμπλό του διπλού στο τουρνουά που διεξάγεται στο Μαϊάμι και για μία ακόμα φορά βρέθηκε στο επίκεντρο για λάθος λόγους.
Συγκεκριμένα, ο Κύργιος αγωνίστηκε μαζί με τον Φριτζ απέναντι στους Σόουζα/Πένα, αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Η ήττα – αποκλεισμός προκάλεσε εκνευρισμό στον Νικ, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα έβρισε τον διαιτητή και έσπασε τη ρακέτα του.
Ο 23χρονος δεν έδωσε το χέρι του στον διαιτητή, αλλά τον… στόλισε με όλα τα κοσμητικά επίθετα, ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε στη ρακέτα του. Παράλληλα, τα «έχωσε» σε μερικούς που γιούχαραν, προκαλώντας την κατακραυγή της διεθνούς κοινότητας.
Ο Κύργιος για μια ακόμα φορά ξέφυγε και από ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος οι επισκέψεις στους ψυχολόγους δεν έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Δείτε το βίντεο:
- Ηρακλής: Στάση φόρος τιμής στο μνημείο των Τεμπών πριν την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη (vid+pics)
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3: «Ερυθρόλευκο» και αυτό το ντέρμπι
- Κατάρ: Οκτώ άτομα τραυματίστηκαν, ένα είναι σε κρίσιμη κατάσταση, λέει το υπουργείο Εσωτερικών
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ιρανούς να «ανατρέψουν το καθεστώς» της Τεχεράνης
- Ολυμπιακός: Θερμή υποδοχή στην αποστολή του στις Σέρρες (vid)
- Ιταλία: Ο υπουργός Άμυνας Γκουίντο Κροζέτο αποκλείστηκε στο Ντουμπάι