
Στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο Γιώργος Λαζαρίδης
Με την ένταξη του κ. Λαζαρίδη η ΚΟ της ΝΔ αριθμεί πλέον 79 βουλευτές.
Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ εντάσσεται από σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πειραιώς, συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του δήλωσε ότι θεωρεί αυτονόητη επιλογή να συστρατευθεί και εκείνος στην προσπάθεια να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να γυρίσει η χώρα σελίδα. Με την ένταξη του κ. Λαζαρίδη η ΚΟ της ΝΔ αριθμεί πλέον 79 βουλευτές.
Στη δήλωσή του ο κ. Λαζαρίδης, μεταξύ άλλων, ανέφερε:
«Σήμερα κάνω την αυτονόητη για κάθε Έλληνα πατριώτη επιλογή. Προσθέτω τις δικές μου δυνάμεις στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να γυρίσει η χώρα σελίδα.
Με την απόφασή μου αυτή ξαναβρίσκω φίλους και γνωστούς, παλιούς συναγωνιστές από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με τους οποίους τα τελευταία χρόνια οι δρόμοι μας είχαν χωρίσει.
Στην πολιτική όλοι κρίνονται από τις επιλογές τους. Πρέπει ωστόσο να έχουν το θάρρος και την καθαρή σκέψη να αναγνωρίζουν και να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα κάθε συγκυρίας.
Καλώ όλους τους φίλους που τα τελευταία χρόνια είχαν κάνει και εκείνοι διαφορετικές επιλογές να πουν και αυτοί “παρών” στο κάλεσμα ενότητας και συστράτευσης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Όλοι μαζί να βάλουμε το μικρό μας λιθαράκι για να γυρίσει η χώρα σελίδα. Και να αποκτήσουν ξανά η Ελλάδα και οι Έλληνες ελπίδα και την προοπτική».
- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)


