
Καμίνης: Οι άγαρμπες υπουργοποιήσεις συσπείρωσαν το ΚΙΝΑΛ
«Είναι ωραίο να αισθάνεσαι "πολύφερνη νύφη"», ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ορίζοντας ωστόσο ως στοίχημα του Κινήματος Αλλαγής να σταματήσει η φιλολογία για το «με ποιον θα πάμε και ποιον θα αφήσουμε».
Μήνυμα ενότητας έστειλε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος επιβεβαίωσε μέσω της ΕΡΤ 3, τονίζοντας ότι οι «άγαρμπες υπουργοποιήσεις» στελεχών του ΚΙΝΑΛ που, τελικά, ενδυνάμωσαν το Κίνημα.
«H υπουργοποίηση στελεχών μας έγινε με έναν πολύ άγαρμπο τρόπο, αυτό έχει συσπειρώσει τον κόσμο του Κινήματος Αλλαγής», δήλωσε ο κ. Καμίνης, ενώ επιβεβαίωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου με το Κίνημα Αλλαγής.
«Ο κόσμος μας αισθάνεται αδικημένος και εξαπατημένος, ότι πάνε να συλήσουν τον χώρο του», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σχολιάζοντας τα περί συγκρότησης «προοδευτικού μετώπου» με όχημα τη Συμφωνία των Πρεσπών τόνισε: «οι «Πρέσπες» δεν είναι η «λυδία λίθος» του προοδευτισμού. Η συμφωνία θα κριθεί από την αντοχή της στον χρόνο, καθώς η κυβέρνηση επέλεξε να μη ζητήσει εγκαίρως τη συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων».
Όπως είπε ο κ. Καμίνης αυτήν τη στιγμή υπάρχει μια κυβέρνηση και μια πλειοψηφία, η οποία έχει μέσα στους κόλπους της ανθρώπους, με τους οποίους «δεν θα ήθελε καθόλου να συνεργαστεί».
«Το μεγάλο στοίχημα για το Κίνημα Αλλαγής είναι να δώσει έμφαση στον προγραμματικό του λόγο, με πολύ ισχυρές θέσεις, κωδικοποιημένες για τον κόσμο, και να σταματήσει αυτή η φιλολογία με ποιον θα πάμε και ποιον θα αφήσουμε», ανέφερε ο κ. Καμίνης συμπληρώνοντας με νόημα: «Είναι ωραίο να αισθάνεσαι «πολύφερνη νύφη» και «ποθητή», στόχος μας, όμως, είναι να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό».
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ
- Κεσσές: Να κληθούν όλα τα θύματα των υποκλοπών, έχουν υποχρέωση λογοδοσίας – Η έρευνα έως το 2024 ήταν επιπόλαιη
- Με ποιες πληρωμές θα «κλείσει» ο Απρίλιος για τους αγρότες
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν δίνει λύσεις στα προβλήματα, παράγει συνεχώς σκάνδαλα και διαφθορά
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Από το κέφι στην παρακμή – Οι δύο όψεις του αλκοόλ για το μυαλό και το σώμα μας
- Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος – Η Πέρι, ο Τριντό και το κάρμα
