Φώφη Γεννηματά: Η Ρένα Δούρου πρέπει να παραιτηθεί
Ύστερα από τις σημερινές διώξεις η κα Δούρου οφείλει να παραιτηθεί. Εμείς δεν καταδικάζουμε κανέναν, αλλά έχει πολύ σημαντικά καθήκοντα, στα οποία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή να ανταποκριθε
Την παραίτηση της Ρένας Δούρου, μετά τις διώξεις εναντίον της για το Μάτι, ζήτησε η Φώφη Γεννηματά.
Σε δήλωσή της η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε:
Ύστερα από τις σημερινές διώξεις η κα Δούρου οφείλει να παραιτηθεί. Εμείς δεν καταδικάζουμε κανέναν, αλλά έχει πολύ σημαντικά καθήκοντα, στα οποία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή να ανταποκριθεί. Και είναι στοιχειώδης ευθιξία απέναντι στη μνήμη των εκατό ανθρώπων, που έχασαν τη ζωή τους, να αναλάβει τις ευθύνες της επιτέλους. Ευθύνες, που τόσο η ίδια, όσο και ο κύριος Τσίπρας και η κυβέρνησή του προσπάθησαν με τόση αναλγησία να αποποιηθούν.
Εμείς είμαστε σήμερα, εδώ, προγραμματισμένα εδώ και πάρα πολύ καιρό γιατί θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν μείνει πίσω, προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους και να κλείσουν τις πληγές τους. Τα προβλήματα είναι πολλά. Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση προχωρούν όλα. Και όπως είχαμε δεσμευτεί δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί ο αγώνας των ανθρώπων αυτών. Έχουν δικαίωμα να έχουν την πολιτεία στο πλευρό τους.
- Ιράν: Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν το αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν»
- LIVE: Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας
- The Expla-in Project: Γιατί οι φωτογραφίες της εκτέλεσης των 200 της Καισαριανής είναι μοναδικό ντοκουμέντο
- Ρογκαβόπουλος: «Σκληράδα, συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση τα κλειδιά για το ντέρμπι» (vid)
- Τι θα έκανε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ για τον πόλεμο με το Ιράν;
- Στεγαστικό αδιέξοδο: Όταν το κόστος διαβίωσης καταβροχθίζει τον μισό μισθό



