Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε ο ηθοποιός Λουκ Πέρι

Πέθανε ο ηθοποιός Λουκ Πέρι

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» έχασε τη ζωή του έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη

Την τελευταία του πνοή άφησε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες ο δημοφιλής ηθοποιός Λουκ Πέρι, ο οποίος είχε γίνει γνωστός τη δεκαετία του ’90 υποδυόμενος τον «Ντίλαν» στην αμερικανική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TMZ, δίπλα στον 52χρονο ηθοποιό, τον οποίο οι γιατροί του νοσοκομείου St. Joseph’s Hospital στην Καλιφόρνια, είχαν θέσει σε τεχνητό κώμα προκειμένου ο εγκέφαλος του να αναρρώσει, βρίσκονταν συνεχώς η οικογένειά του.

Ο Λουκ  Πέρι γεννήθηκε στις 11  Οκτωβρίου 1966 στο Μάνσφιλντ του Οχάιο, ο Λουκ Πέρι. Μετακόμισε στο Λος Άνττζελες για να κυνηγήσει το όνειρό του στην ηθοποιΐα. Η τηλεοπτική του καριέρα ξεκίνησε σε ηλικία 16 ετών

Παρόλα αυτά, η δόξα του έφτασε στο απόγειό της και έγινε είδωλο της νεολαίας ως Ντίλαν ΜακΚέι στην σειρά των 90’s «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» του Fox, μία σειρά που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και στην Ελλάδα.

Πρωταγωνίστησε σε δέκα σεζόν της σειράς, ενώ έπαιξε σημαντικούς ρόλους στις σειρές «Another World,» «Oz,» «Jeremiah,» «Windfall,» «John from Cincinnati,» και «Body of Proof.»

Στον κινηματογράφο είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «8 Seconds» και το «Πέμπτο στοιχείο» του Λικ Μπεσόν, ενώ συμμετείχε και στην τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουν», που πραγματεύεται την ιστορία του Τσαρλς Μάνσον.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι υπέστη εγκεφαλικό μία ημέρα μετά την ανακοίνωση ότι η θρυλική σειρά θα επιστρέψει το καλοκαίρι ως μίνι σειρά έξι επεισοδίων.

Η «Μπρέντα», Σάνεν Ντόχερτι, συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά είχε στείλει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης για τον Πέρι. «Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί θα αρχίσω να κλαίω. Τον αγαπώ και ξέρει ότι τον αγαπώ. Είναι ο Ντίλαν μου», είπε σε μια συνέντευξή της.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024