Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Keith Flint: Η μάχη με την κατάθλιψη και τα ναρκωτικά - «Όταν δεν θα μπορώ πια, θα αυτοκτονήσω»

Keith Flint: Η μάχη με την κατάθλιψη και τα ναρκωτικά – «Όταν δεν θα μπορώ πια, θα αυτοκτονήσω»

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του τραγουδιστή των Prodigy Keith Flint.

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του τραγουδιστή των Prodigy Keith Flint.

Μετά την είδηση της αυτοκτονίας του, κάτι που έκανε γνωστό το ίδιο το συγκρότημα, ήρθε στο «φως» μια παλιά συνέντευξη του Keith, στην οποία είχα προαναγγείλει πως θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

«Δεν κάνω κράτει. Τα δίνω όλα τώρα. Πάντα το είχα αυτό ως άνθρωπος. Όταν δεν θα μπορώ πια, θα αυτοκτονήσω. Και ορκίζομαι πως αυτό που λέω δεν έχει να κάνει με αυτοκτονικές τάσεις. Είναι κάτι θετικό. Όταν θα αρχίσω να τα κάνω πάνω μου, τότε είναι που θα με δείτε μπροστά σε ένα λεωφορείο» είχε δηλώσει σε μία συγκλονιστική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Matt Blake.

Ο ίδιος στη συνέντευξη είχε μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια και για την άσχημη σχέση του με τον πατέρα του.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας βίαιος μ*****ς. Όταν ήμουν παιδί είχα μοϊκάνα και θυμάμαι να με πηγαίνει με το ζόρι στον κουρέα. Όμως, επειδή υπήρχε μόνο μία “λωρίδα” μαλλιών να κοπεί, κατέληγα με κάτι σαν αφέλειες στο μπροστά μέρος του κεφαλιού μου και έμοιαζα με τον Τεν Τεν. Η ταπείνωση που βίωνα όταν πήγαινα σχολείο ήταν μία αγριότητα».

Λίγα χρόνια μετά είδα τον Liam (σ.σ. τον συνιδρυτή των The Prodigy) και τον τρόπο που συναναστρεφόταν με τον πατέρα του και σκέφτηκα μήπως δεν προσπάθησα αρκετά. Πως ίσως όλα όσα έγιναν στην παιδική μου ηλικία ήταν ένα αποτέλεσμα του χαρακτήρα μου».

Έτσι ο Keith σε μία προσπάθεια να δει «πώς είναι μια οικογένεια» επικοινώνησε με τον πατέρα τουγια μία τελευταία φορά:

«Άνοιξα την πόρτα και με απέρριψε για άλλη μια φορά. Οπότε του έκανα ένα τηλεφώνημα και του είπα “Δεν θα με ξαναδείς. Δεν θα μου μιλήσεις ποτέ ξανά. Κι αν σε δω, θα σε χτυπήσω».

Ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Έσεξ της Βρετανίας, σήμερα το πρωί. Λίγο μετά, αφού έγινε γνωστός ο θάνατός του, το συγκρότημα σε ανάρτηση του στο Instagram αναφερόταν σε αυτοκτονία.

«Οι πληροφορίες ισχύουν. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως ο αδερφός μας Keith, έδωσε τέλος στη ζωή του το σαββατοκύριακο. Είμαστε σοκαρισμένοι, εξαγριωμένοι και συντετριμμένοι», γράφουν χαρακτηριστικά.

Από την πρώτη στιγμή η άλλωστε αστυνομία ανακοίνωσε πως δεν ερευνούσε τον θάνατο του τραγουδιστή ως εγκληματική ενέργεια.

Το συγκρότημα ανάρτησε επίσης στο Twitter το μήνυμα: «Συγκλονισμένοι και με ανείπωτη λύπη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του αδελφού μας και καλύτερου φίλου Κιθ Φλιντ, ενός πραγματικού πρωτοπόρου και θρύλου. Θα μας λείπει πάντα. Σας ευχαριστούμε για τον σεβασμό σας αυτή την ώρα στην ιδιωτικότητα όλων όσοι είχαν μια στενή σχέση μαζί του».

Η μάχη με τα ναρκωτικά και την κατάθλιψη

Η διαμάχη του Κιθ με το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και την κατάθλιψη ήταν πολύ έντονη, με τον τραγουδιστή να παραδέχεται ότι το μόνο που τον κρατούσε στη ζωή είναι η αγάπη του για τα έξι σκυλιά του.

«’’Έπεσε’’ στην κόκα, το χόρτο και έπινα πολύ. Αυτό με έκανε μοναχικό, βαρετό και ρηχό» είχε αναφέρει σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό The Times.

«Απλώς αγόραζα χάπια και τα έπαιρνα ξανά και ξανά μέχρι να χάσω το μέτρημα και να λιποθυμήσω» ανέφερε.

Παραδεχόμενος ότι ήταν αυτοκτονικός, πρόσθεσε: «Αλλά χρειάζεσαι κότσια για να αυτοκτονήσεις, ήμουν απλώς δειλός».

Δέκα αξέχαστες στιγμές του Keith Flint:

Ένας θαυμαστής του τραγουδιστή του συγκροτήματος ηλεκτρονικής μουσικής, μετά τον θάνατό του, συγκέντρωσε δέκα καρέ από live και συνεντεύξεις του, οι οποίες θα μείνουν αξέχαστες.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024