Λαφαζάνης: Αν ο Τσίπρας είναι αριστερός εγώ είμαι αστροναύτης
Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι «αν ο Τσίπρας είναι αριστερός, εγώ είμαι αστροναύτης»
Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι «αν ο Τσίπρας είναι αριστερός, εγώ είμαι αστροναύτης».
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι «κανένα μνημόνιο δεν έχει τελειώσει, είναι εδώ και είναι σκληρό. Μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποικία χρέους, είναι μη βιώσιμο (το χρέος), δεν μπορεί να το αποπληρώσει η χώρα και συνεχώς θα αναλαμβάνει δεσμεύσεις και εποπτείες έως το 2060».
Σχετικά με τις διώξεις που έχουν ασκηθεί εναντίον του, ο επικεφαλής της ΛΑΕ δήλωσε ότι «υφιστάμεθα διώξεις, έχω πέντε δικογραφίες, γιατί κάθε εβδομάδα κάνουμε αγώνα να αναστέλλουμε σειρά από πλειστηριασμούς. Με είχαν καλέσει εκ νέου να απολογηθώ, αλλά δεν ανέβηκα στο παρακράτος που έχουν στήσει εκεί στην Ασφάλεια».
«Στο χειρότερο εφιάλτη μου δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι ο Τσίπρας θα έφτανε στο σημείο να μας κλείσει φυλακή. Δεν ντρέπονται που είναι ακόμα στην κυβέρνηση;», διερωτήθηκε ο Π. Λαφαζάνης, τονίζοντας ότι «έχουν κατακρεουργήσει τη Δημοκρατία».
- Κεσσές: Να κληθούν όλα τα θύματα των υποκλοπών, έχουν υποχρέωση λογοδοσίας – Η έρευνα έως το 2024 ήταν επιπόλαιη
- Με ποιες πληρωμές θα «κλείσει» ο Απρίλιος για τους αγρότες
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν δίνει λύσεις στα προβλήματα, παράγει συνεχώς σκάνδαλα και διαφθορά
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Από το κέφι στην παρακμή – Οι δύο όψεις του αλκοόλ για το μυαλό και το σώμα μας
- Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος – Η Πέρι, ο Τριντό και το κάρμα
