Ο Γιάννης Πετράκης, εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο (1-0 ο Παναιτωλικός), τονίζοντας πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσε να σκοράρει.
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Μια πολύ μεγάλη προσπάθεια μέχρι τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ δεν ανταμείφθηκε από το ανάλογο αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν αυτοί που ελέγχαμε το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να δούμε άλλο ματς. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του δεν μας έκανε ευκαιρίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχε και ο Παναιτωλικός ευκαιρίες ειδικά με το δοκάρι και τελικά πληρώσαμε μια αδράνεια από μια δεύτερη μπάλα που ήρθε στην περιοχή. Μας αφήνει μια πικρία το τελικό αποτέλεσμα, βάσει της εικόνας που είχαμε», είπε αρχικά.
Για το ότι η ομάδα του δεν παίρνει βαθμούς στις εκτός έδρας αναμετρήσεις ανέφερε: «Πρέπει η ομάδα να συνεχίσει να παίζει όσο καλύτερα μπορεί και να προσπαθεί, όπως έκανε και σε άλλα εκτός έδρας ματς, ανεξάρτητα από το αν πήρε τους βαθμούς ή όχι. Πρέπει να έχουμε και λίγη τύχη για να παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε από κάθε ματς».
Για τις βοήθειες που πήρε ο Παναιτωλικός από τις αλλαγές του σημείωσε: «Ο Παναιτωλικός έχει ποιότητα στο επιθετικό τρίτο και αυτή την ελέγξαμε. Μόνη καθαρή φάση με συνδυαστικό ποδόσφαιρο φάγαμε μόνο στο δοκάρι. Το γκολ ήρθε από δεύτερη μπάλα που τους δώσαμε εμείς. Όλα τα παιδιά πήγαν καλά σήμερα».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.