Που έβαλε πωλητήριο ο Σημίτης
Ο πρώην πρωθυπουργός προχωρεί στην πώληση ενός οικοπέδου περίπου 3,5 στρεμμάτων στη Βλάχα Τρικάλων
Πωλητήριο, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του, σε ορεινό χωριό των Τρικάλων, έβαλε ο Κώστας Σημίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο πρώην πρωθυπουργός προχωρεί στην πώληση ενός οικοπέδου περίπου 3,5 στρεμμάτων στη Βλάχα Τρικάλων.
Η Βλάχα, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, είναι ένα μικρός οικισμός πάνω από την Ελάτη Τρικάλων, και ανήκει διοικητικά στον Δήμο Πύλης. Στην περιοχή (Περτούλι) πολλοί ντόπιοι έχουν τα εξοχικά τους, ενώ το επισκέπτονται συχνά και όσοι αγαπούν τις βόλτες στο δάσος και την ηρεμία.
Συνολικά το οικόπεδο έχει έκταση κάτι λιγότερο από 8 στρέμματα, τα 3,5 στρέμματα ανήκουν στον πρώην πρωθυπουργό (το αγόρασε το 1978) και τα υπόλοιπα στη Σούλα Μερεντίτη (πρώην βουλευτή του ΠαΣοΚ).
- Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, μια ιστορική ευκαιρία που δεν επιτρέπεται να χαθεί
- Οι χαμηλές πτήσεις και η απόδειξη της ανακύκλωσης των Ελλήνων διαιτητών
- Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική καταδίωξη 16χρονου στην οδό Αχαρνών
- Μαρόκο: 280 εκατομμύρια ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων από πρόσφατη κακοκαιρία
- Κακλαμάνης: Επίθεση κατά του πολιτεύματος οι υποκλοπές – Το πρόβλημα δεν είναι το έγκλημα, αλλά η συγκάλυψη
- Ζάντσχουλπ – Τσιτσιπάς 2-0 σετ: Αποκλεισμός στον 2ο γύρο για τον Έλληνα τενίστα
