Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστοφιδέλης: «7ος παίκτης ο κόσμος, δίνει ώθηση να πάμε μακριά»

Χριστοφιδέλης: «7ος παίκτης ο κόσμος, δίνει ώθηση να πάμε μακριά»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης, εξήρε τον κόσμο της ομάδας και δήλωσε ότι ανυπομονεί να αντιμετωπίσουν την Τρεντίνο

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει στη μεγάλη νίκη και πρόκριση επί της Μπουργκάς στο CEV Cup, παίζοντας σε μια νέα για αυτόν θέση, εκείνη του λίμπερο. Αυτό δεν τον εμπόδισε να δώσει λύσεις στους ερυθρόλευκους και μετά το ματς (οι Ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν την παρουσία τους στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης) δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Αυτό που κάναμε σήμερα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Η Μπουργκάς είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα με παίκτες παγκόσμιας κλάσης στη σύνθεση της. Μπορεί να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τους αλλά σε τέτοια παιχνίδια παίζει τεράστιο ρόλο να έχεις τέτοιους παίκτες στην σύνθεση σου.

Αποδείξαμε ότι έχουμε ψυχή πέρα από ταλέντο και μπορέσαμε και κερδίσαμε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Χαιρόμαστε για δυο λόγους, γιατί καταφέραμε και προκριθήκαμε και γιατί θα αντιμετωπίσουμε στα ημιτελικά την Παγκόσμια πρωταθλήτρια, όσον αφορά του συλλόγους, την ομάδα του Τρέντο.

Η συνέχεια είναι δύσκολη και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Κάθε φορά που ο κόσμος είναι στο πλευρό μας είναι ο έβδομος παίκτης μας και αυτό έκανε και σήμερα και τον περιμένουμε και στη συνέχεια να μας δώσει ώθηση ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024