Τη σιωπή της έλυσε η μητέρα της άτυχης φοιτήτρια που έπεσε από τον μπαλκόνι της εστίας της ΑΠΘ όπου διέμενε, βάζοντας τέλος στη ζωή της.

«Η κόρη μου εκβιάστηκε… Φρόντισαν να φανεί σαν αυτοκτονία» υποστηρίζει η Σταυρούλα Τομπάζη, κάνοντας λόγο για κύκλωμα εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη «αντίστοιχο με αυτό της Ρόδου».

«Στη δική μας περίπτωση φέρθηκαν έξυπνα. Καλύφθηκαν», συμπληρώνει, για να αναφερθεί στη σύνδεση με την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη: «Δεν κοιμάμαι πια. Βλέπω στην Ελένη Τοπαλούδη την κόρη μου. Ακούω τη φωνή της να μου λέει “και εγώ έτσι έφυγα, βρες τους και βάλε τους φυλακή”. Η Θεσσαλονίκη και τα Γιαννιτσά κρύβουν μυστικά. Πλέον έχουμε εικόνα για το πώς έφυγε από τη ζωή η κόρη μου».

Η ίδια πίστευε από την πρώτη στιγμή πως η 22χρονη κόρη της «παγιδεύτηκε» από εκβιαστές, οι οποίοι την «έσπρωξαν» στο θάνατο και το μόνο που ζητά είναι δικαίωση.

«Η κόρη μου εκβιάστηκε» λέει ξανά και ξανά, στη RealNews, σημειώνοντας πως «φρόντισαν να φανεί σαν αυτοκτονία. Πράγμα που ποτέ δεν θα έκανε η Γαλήνη μου».

Το Νοέμβριο του 2016, το άτυχο κορίτσι έπεσε από τον 9ο όροφο στη φοιτητική εστία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα είδαν αργότερα το φως της δημοσιότητας, φέρεται να δεχόταν απειλές από κάποιους ότι θα δημοσιοποιήσουν «ροζ» βίντεό της.

Η μητέρα της καταγγέλλει στην εφημερίδα ότι υπάρχει κύκλωμα εκβιαστών τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στα Γιαννιτσά, το οποίο, σύμφωνα με την ίδια, χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο με τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

«Όταν έμαθα για την υπόθεση της Ρόδου, είπα μακάρι και στο παιδί μου να αντιδρούσε έτσι η Αστυνομία, αλλά εγώ δεν είχα δύναμη να πάρω γνωστούς δικηγόρους και να φωνάξω τα κανάλια. Άκουσα πολλές μαρτυρίες για το τι συνέβαινε στις φοιτητικές εστίες. Όποιος θέλει, μπαίνει και βγαίνει ανενόχλητος. Ρώτησα πώς έγινε και μου είπαν ότι βγήκε για τσιγάρο σε ξένο μπαλκόνι και έτσι έπεσε. Δεν πίστεψα λέξη… Σκότωσαν τη Γαλήνη μου όπως την Ελένη (Τοπαλούδη) αλλά στη δική μας περίπτωση φέρθηκαν έξυπνα. Καλύφθηκαν» τονίζει.

Γράψτε το σχόλιό σας