Μετά από ένα ματς με συγκλονιστική εξέλιξη η Βέρντερ Βρέμης πέταξε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Γερμανίας τη Ντόρτμουντ, επικρατώντας με 4-2 στα πέναλτι. Το κανονικό ματς είχε ολοκληρωθεί με το ισόπαλο 1-1, ενώ το σκορ στην παράταση διαμορφώθηκε στο 3-3! Ετσι η ομάδα της Βρέμης πήρε το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις… αγριες διαθέσεις τους από νωρίς, καθώς μόλις στο 5′ ο Ράσιτσα άνοιξε το σκορ για το 0-1. Οι Βεστφαλοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 45+1′ με τον Μάρκο Ρόις, όμως η η παράταση του ματς ήταν πολύ πιο «καυτή».

Ο Πούλισιτς έκανε το 2-1 για τρους γηπεδούχους στο 105′, με τον Πιζάρο να κάνει το 2-2 τρία λεπτά αργότερα (108′). Στο 113′ η Ντόρτμουντ… νόμιζε οτι θα νικήσει καθώς ο Χακίμι έκανε το 3-2, όμως η τελευταία λέξη ανήκε στη Βέρντερ που ισοφάρισε ξανά στο 119′ (3-3) με τον Χάρνικ!

Στη διαδικασία των πέναλτι οι Αλκάθερ και Φιλίπ αστόχησαν για τη Βέρντερ, οι Πιζάρο, Εγκεστέιν και Κλάασεν σκόραραν για την ομάδα της Βρέμης, όπως και ο Κρούζε που ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 4-2 δίνοντας την μεγάλη πρόκριση στην Βέρντερ

Η διαδικασία των πέναλτι
Αλκάθερ άστοχο
Πισάρο εύστοχο
Φίλιπ άστοχο
Μ. Έγκεσταϊν εύστοχο
Βίτσελ εύστοχο
Κλάασεν εύστοχο
Βάιγκλ εύστοχο
Κρούζε εύστοχο