Σοκ στο Παρίσι, η Γκινγκάμπ εκτέλεσε από τα 11 βήματα την Παρί
Η Γκινγκάμπ πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Ligue Cup Γαλλίας, αποκλείοντας μέσα στην έδρα της την Παρί σεν Ζερμέν με 2-1.
«Βόμβα» της Γκινγκάμπ στα προημιτελικά του Ligue Cup Γαλλίας, αφού άφησε εκτός συνέχειας την Παρί που μάλιστα κατέβηκε στην αναμέτρηση με αρκετούς βασικούς.
Από την άλλη, η Μονακό παρά τη συνεχιζόμενη παρακμή της κατάφερε να προκριθεί και αυτή στα ημιτελικά. Η Ρεν κατάφερε να προηγηθεί στο 30’ με τον Μπουριγκό, με τον Λόπες να ισοφαρίζει στο 55’. Όλα κρίθηκαν στη δραματική διαδικασία των πέναλτι, όπου μετά από 22(!!) εκτελέσεις, ο Μπαντιασίλ ήταν αυτός που ευστόχησε και έστειλε τους Μονεγάσκους στην επόμενη φάση.
Μαζί με τις Στρασμπούρ, Μονακό και Γκινγκάμπ, θα συμπληρώσει την τετράδα των ημιτελικών η Μπορντό που επικράτησε 1-0 της Χάβρης με γκολ του Καλού στο 70’.
- Η Κιμ Νόβακ δεν θα «επέτρεπε ποτέ» να την υποδυθεί η Σίντνεϊ Σουίνι
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά στην κουζίνα ταβέρνας γεμάτη κόσμο – Εκκενώθηκε το κατάστημα
- Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με Αραγκτσί – Πληροφορίες για συμμετοχή του στην τετραμερή στο Ισλαμαμπάντ
- Μπαίνουμε στον τρίτο κύκλο της δουλειάς του Γιοβάνοβιτς
- «Σ’ ευχαριστώ για όλα, μάνα» – Το αντίο του Γιώργου Νταλάρα στη Μαρινέλλα
- Καλαμάτα – Ηρακλής 1-0: Η «Μαύρη Θύελλα» κατέκτησε το Super Cup της Super League 2

