Στη «γραμμή» Καμμένου η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά
«Εγώ θα κλείσω την πόρτα των ΑΝΕΛ. Θα φύγω τελευταία πριν τον Πάνο Καμμένο» δήλωσε η υφυπουργός Εθνικής Αμυνας
Στο πλευρό του Πάνου Καμμένου τάσσεται η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, εν μέσω του κλίματος διάλυσης που επικρατεί στους ΑΝΕΛ.
Σε συνομιλία της με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κινήθηκε στη σκληρή γραμμή του προέδρου των ΑΝΕΛ, δηλώνοντας ρητά και κατηγορηματικά ότι: «Εγώ θα κλείσω την πόρτα των ΑΝΕΛ. Θα φύγω τελευταία πριν τον Πάνο Καμμένο».
Η ίδια ξεκαθάρισε παράλληλα ότι προτίθεται να παραιτηθεί από τα υπουργικά της καθήκοντα, αίροντας παράλληλα τη στήριξή της στην κυβέρνηση, υπαινισσόμενη ότι δεν θα στηρίξει πιθανή ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά σε καμία περίπτωση -όπως τόνισε- δεν θα υπερψηφίσει πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ.
«Θα φύγω από υπουργός, θα σταματήσω να στηρίζω την κυβερνητική πλειοψηφία, αλλά δεν θα στηρίξω πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ», δήλωσε.
- Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ – «Η κόρη μου φώναξε και έτρεξα» λέει ο πατέρας
- Αγορά ακινήτων: Χειμερινά εξοχικά… σε χειμερία νάρκη
- «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη για 3η χρονιά στο θέατρο Σταθμός
- Νέοι ταξιδιωτικοί κανόνες προς την Ευρώπη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές



