ΛΑΕ: Αποτρόπαιη και προβοκατόρικη ενέργεια, η έκρηξη στον Άγιο Διονύσιο
Σύμφωνα με τη Λαϊκή Ενότητα, η ενέργεια αυτή εκ των πραγμάτων αποβλέπει στον εκφοβισμό και τη συντηρητικοποίηση των πολιτών
Ανακοίνωση με την οποία «καταδικάζει την αποτρόπαιη έκρηξη μηχανισμού μπροστά στο χώρο του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, η οποία είχε ως συνέπεια και τον τραυματισμό δυο συμπολιτών μας» εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα.
Στην εν λόγω ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Η απαράδεκτη τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού μπροστά στον Άγιο Διονύση, ανεξάρτητα από το ποιοι μπορεί να αναλάβουν την ευθύνη, μόνο ως προβοκατόρικη ενέργεια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, η οποία εκ των πραγμάτων αποβλέπει στον εκφοβισμό και τη συντηρητικοποίηση των πολιτών».
- Στο στόχαστρο για 3,5 δεκαετίες: Η αιματοβαμμένη πρωτιά του Ισραήλ απέναντι στους δημοσιογράφους
- Όταν η Μαρινέλλα τραγουδούσε μετά τις μεγάλες νίκες του Άρη: «Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τα άλλα παιδιά»
- Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκίνητου στην Καλλιθέα – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ιωάννινα: Τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στο Πάπιγκο λόγω ισχυρής χαλαζόπτωσης – Όχημα έπεσε στον γκρεμό
- Μαρινέλλα: Η τελευταία συγκλονιστική ερμηνεία της στο Ηρώδειο – Δεν πρόλαβε να την ολοκληρώσει
- Emails «καίνε» τη Φέιθ Κέιτς για τον Έπσταϊν
