Αυτό το πρωτότυπο εγχείρημα διερευνά την προκατασκευασμένη έννοια στέγης για άστεγους στο Λος Άντζελες που στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της ζωής στους δρόμους και των μόνιμων καταλυμάτων.

Με τίτλο «Homes for Hope» (Σπίτια Ελπίδας), υπό την αιγίδα του  Madworkshop που σχεδιάστηκε με τη συνεργασία με το ίδρυμα USC School of Architecture, είναι ένα αρθρωτό σύστημα προκατασκευασμένων μονάδων που μπορούν να συναρμολογηθούν γρήγορα σε οποιοδήποτε μικρό οικόπεδο αχρησιμοποίητων γαιών.

Το έργο στοχεύει να δημιουργήσει θέσεις που θα φιλοξενήσουν τους ανθρώπους για τρεις έως έξι μήνες πριν μετακινηθούν σε μόνιμη στέγη.

Η Σοφία Μπόργκς, διευθύντρια του Madworkshop, επιθυμεί να τονίσει τη σημασία αυτής της ενδιάμεσης περιόδου για τη μετακίνηση των αστέγων σε κατοικίες.

«Μπορεί να είναι εξαιρετικά τραυματική εμπειρία για κάποιον που είναι χρόνια άστεγος να πάει από τους δρόμους σε ένα μόνιμο σπίτι», δήλωσε η Μπόργκς. «Η ύπαρξη αυτού του μεταβατικού χώρου είναι ζωτικής σημασίας.».

Οι μονάδες κατοικιών που έχουν σχεδιαστεί για το έργο, οι οποίες θα κατασκευαστούν εκτός του χώρου και στη συνέχεια θα τοποθετηθούν στη θέση τους, μπορούν να στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο ή να συνδυαστούν οριζόντια για να δημιουργήσουν γραφεία και κοινόχρηστους χώρους.