Επίθεση Γεννηματά κατά Τσίπρα και Μητσοτάκη για το «Μακεδονικό»
Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει ούτε στον έναν ούτε στον άλλον να παίξουν στα ζάρια την τύχη της πατρίδας μας, ανέφερε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής
Με μία σκληρή δήλωση παρενέβη η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, στην κόντρα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη συμφωνία των Πρεσπών τονίζοντας: «Ο πρωθυπουργός υπέγραψε μία συμφωνία, που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα και αυτό αποτυπώνεται καθημερινά. Ο επίδοξος πρωθυπουργός δεν δίστασε να διασύρει την εικόνα της χώρας διεθνώς, παίζοντας με το εθνικό θέμα».
«Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει ούτε στον έναν ούτε στον άλλον να παίξουν στα ζάρια την τύχη της πατρίδας μας. Θα μας βρουν απέναντι σε αυτόν τον κατήφορο» σημείωσε η κ. Γεννηματά.
- Τα SOS για τις φορολογικές δηλώσεις: Οι κρίσιμοι κωδικοί και οι παγίδες
- Άρχισε το τελικό ξεκαθάρισμα στην Αριστερά πριν το κόμμα Τσίπρα – Nέες οδύνες στη Νέα Αριστερά, ρήξεις στο ΣΥΡΙΖΑ
- Νεκροί στο Τελ Αβίβ από ιρανικά πλήγματα – Σφοδρές ισραηλινές επιθέσεις στη Βηρυτό
- Συνταγή: Ματσάτα με μπολονέζ μανιταριών
- Αποκαρδιωτικά στοιχεία για την παιδική θνησιμότητα – 4,9 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 5 ετών πέθαναν το 2024
- Καμπανάκι από τον ΥΠΕΞ του Ιράν: «Το κύμα των παγκόσμιων επιπτώσεων μόλις ξεκίνησε και θα τους πλήξει όλους»

