Το open space γραφείο στα καλύτερα του
Βρίσκεται στην Αμβέρσα
Ένας μοντερνιστικός καθεδρικός ναός, που σχεδιάστηκε από τον Léon Stynen το 1958, απογυμνώθηκε στα ακατέργαστα σκυροδέματα του και συνδυάστηκε με ξύλο, χάλυβα, γυαλί, υφές και πλούσιο πράσινο χρώμα. Μια νέα ερμηνεία για ένα νέο είδος εργασίας εμπνευσμένο από τους Fosbury & Sons.
Γνωστό ως το καλύτερο γραφείο του Βελγίου, η Fosbury & Sons έστρεψε την προσοχή της στην αγορά των Βρυξελλών. Μετά την επιτυχία του με την πρώτη προσπάθεια συνεργασίας, ο Πύργος WATT στην Αμβέρσα, όπου η εταιρεία έχει ήδη επεκταθεί σε συνολική έκταση 5.600 μ2. Άνοιξε τώρα το πρώτο γραφείο εξυπηρέτησης στις Βρυξέλλες, φέρνοντας το καινοτόμο όραμά του για το «γραφείο» στις Βρυξέλλες, εισάγοντας έναν νέο, υψηλής ποιότητας τρόπο εργασίας και διαβίωσης.
Στην εσωτερική αρχιτεκτονική έδωσαν και πάλι τους πιο εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους, ενώ η Coffeelabs θα φροντίσει για φρέσκα, υγιεινά και νόστιμα πιάτα. Το κοινόχρηστο γραφείο εδώ βρίσκεται στην καλύτερη εκδοχή του.
- Betsson Talks: Όταν οι Παίκτες Μιλούν Αληθινά
- Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Γενικό Γραμματέα των Ευρωπαϊκών Σχολείων
- Πέθανε ο Τσακ Νόρις – Aντίο στον εμβληματικό αστέρα των πολεμικών τεχνών
- Εφοδος του ελληνικού FBI στην επιχείρηση γνωστού γκαλερίστα
- CNBC: Δέκα επαγγέλματα που οι γυναίκες υπερτερούν έναντι των ανδρών
- Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Φουρνιέ και χάνει Παναθηναϊκό
