Φωταγωγήθηκε το ψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα
Με τη ρίψη δεκάδων βεγγαλικών, μουσική και χρώμα Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα φωταγώγησαν σήμερα το βράδυ το δέντρο τους
Με τη ρίψη δεκάδων βεγγαλικών, μουσική και χρώμα Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα φωταγώγησαν σήμερα το βράδυ το δέντρο τους.
Το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα, μια σεκόγια 33 μέτρων που στέκει στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, εισάγει τον δήμο, την πόλη, τους επισκέπτες, τους Τρικαλινούς, στη γιορτή της αγάπης, τα Χριστούγεννα.
Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, έδωσε το σύνθημα για να απλωθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλη την πόλη, με μια γιορτή για όλους τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές, για τους επισκέπτες, για μικρούς και μεγάλους.
Τα Χριστούγεννα στα Τρίκαλα είναι μια ξεχωριστή γιορτή, καθώς εκτός από τα πατροπαράδοτα έθιμα, που έχουν μείνει αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου, ο Μύλος των Ξωτικών φωτίζει και χαμογελά σε μικρούς και μεγάλους.
Με κεντρικό θέμα τα «Χριστούγεννα του Κόσμου» και δωρεάν είσοδο, ο 8ος Μύλος των Ξωτικών φιλοξενεί τους επισκέπτες με το χαμόγελο και τις δωρεάν εκδηλώσεις μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019.
- Περιστέρι Betsson: Πέτυχε τρίποντο από το κέντρο και κέρδισε 2.000€!
- ΠΑΣΟΚ: Απέτυχε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης – Η κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτη την ελληνική κτηνοτροφία
- Η στιγμή της καταδίωξης του τράπερ που συνελήφθη στα Πατήσια [βίντεο]
- Έπειτα από απουσία 40 ετών, οι ρινόκεροι επιστρέφουν στην Ουγκάντα
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Κουτσούμπας για δίκη Τεμπών: Να μην τολμήσει η κυβέρνηση να παίξει άλλα παιχνίδια με τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων

