Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Happy day» με νεύρα τσατάλια

«Happy day» με νεύρα τσατάλια

Το ψυχαγωγικό magazino που μας υπόσχεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή συχνά μετατρέπεται σε ρινγκ, με την (δεν την λες και) ευγενική συνεισφορά του Δήμου Βερύκιου

Πόσες προσβολές μπορεί να ανεχτεί ένας άνθρωπος από το φόβο μην βρεθεί χωρίς δουλειά, ή έστω για να προσπεράσει όσο είναι δυνατόν τις εντάσεις που μπορεί να μετατρέψουν μια μέρα στη δουλειά σε Κόλαση;

Παρακολουθούσα πώς συμπεριφερόταν, εκ νέου, ο Δήμος Βερύκιος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στους συνεργάτες της, και πραγματικά λυπόμουν για το θρίλερ που αναγκάζεται να ζει κάθε πρωί η παρέα του «Happy day», όταν βγάζει στην οθόνη τον δημοσιογράφο και αντιπρόεδρο του Alpha.

«Βάλτε μέσα γλώσσα και οι δύο», «Κάθε πρωί έρχεστε με καμένο εγκέφαλο», «Πάψτε! Πάψτε! Πάψτε! Θα μιλήσω εγώ!». Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο μονίμως εκτός εαυτού ρεπόρτερ έκανε σε ζωντανή μετάδοση κουρέλι τους υφισταμένους του, ουρλιάζοντας και στολίζοντάς τους με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. «Υπερασπίζομαι την αλήθεια» φώναζε τώρα. Ωραίο τρόπο διάλεξε για να το κάνει!

Ο Βερύκιος χαλάει καθημερινά τον κόσμο -θεωρώντας πώς έτσι επιβάλλει ο ρόλος του ως πατριάρχη της δημοσιογραφίας;- και μετά ηρεμεί. Η πάντα ευγενική Τσιμτσιλή δίνει καθημερινά αγώνα για να ρίξει τους τόνους, και συχνά καταπίνει τον εκνευρισμό της και δεν αντιδρά όπως θα ήθελε, είναι προφανές.

Την ίδια στιγμή οι τηλεθεατές, ξεκινάμε να παρακολουθήσουμε το «Happy day» για να ξεφύγουμε λίγο από την «δυσκολοχώνευτη» πολιτική και οικονομική επικαιρότητα, να ακούσουμε κάτι πιο light, να χαμογελάσουμε και να γελάσουμε με τα σχόλια (και με τα κουτσομπολιά) και καταλήγουμε με τα νεύρα τσατάλια έπειτα από τόση ένταση.

Οχι πρωινό καφέ, lexotanil χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας!

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024