Ιδρύθηκε πριν από μια δεκαετία από τον Evgeniy Katsenelson, το Bratya Karavaevi είναι αλυσίδα εστιατορίων και κάθε μία από τις 30 τοποθεσίες της Μόσχας διαθέτει διαφορετικό, μοναδικό σχεδιασμό. Για το άνοιγμα του νέου deli στη γειτονιά του Ramenki, οι τοπικοί αρχιτέκτονες , Evgeniy Shchetinkin και Elizaveta Semionova των V12 Architects , συνέλαβαν έναν εκλεκτικό αλλά σύγχρονο χώρο.

Εμπνευσμένο από τη δουλειά ενός ρώσου καλλιεργητή, Ιβάν Μιχούριν, το εσωτερικό κάνει αναφορές στο πράσινο που περιβάλλει την περιοχή. Το ζωγραφισμένο πορτρέτο του Michurin από τον Marat Morik κοσμεί ένα τοίχο που καλύπτεται από πλακάκια δίπλα στον πάγκο, ενώ μια πλούσια παλέτα παστέλ , χάρη στα δάπεδα από τεραζώνα και μια τολμηρή επιλογή μινιμαλιστικών αλλά πολύχρωμων επίπλων συμβάλλει στη σύγχρονη αίσθηση του εσωτερικού.

Οι πράσινοι πίνακες με ενσωματωμένα παράθυρα στέκονται στο σκηνικό, διευρύνοντας οπτικά το χώρο. Νέον γράμματα και ακανόνιστα φωτιστικά που κρέμονται από την οροφή προσθέτουν μια βιομηχανική πινελιά στο εστιατόριο.