Σφοδρή επίθεση Γεννηματά στην κυβέρνηση για την υπόθεση με το «C4I»
Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ τόνισε, μεταξύ άλλων, πως είναι φανερό ότι υπάρχουν συμμαχίες και στο χώρο της Δικαιοσύνης που βοηθούν την κυβέρνηση να εξοντώσει τους πολιτικούς αντιπάλους της
Σε σχέδιο της κυβέρνησης με στόχο τους πολιτικούς της αντιπάλους κι ειδικότερα το Κίνημα Αλλαγής αναφέρθηκε η Φώφη Γεννηματά, ενώ ξεκαθάρισε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν επιχειρεί να εμπλέξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην υπόθεση με το βούλευμα για το C4i.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, η κ. Γεννηματά ξεκαθάρισε πως το σχέδιο υπηρετείται από ένα παραθεσμικό σύστημα και κυβερνητικές συμμαχίες.
«Πως είναι δυνατόν από τη μία να ανοίγουν λογαριασμοί πολιτικών προσώπων με βάση απλές μαρτυρίες και να μην γίνεται τίποτα όταν υπάρχει εισήγηση εισαγγελέα για ευθύνες πρώην υπουργών της περιόδου διακυβέρνησης από τη ΝΔ;» διερωτήθηκε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.
Πρόσθεσε δε, ότι είναι φανερό πως υπάρχουν συμμαχίες και στο χώρο της Δικαιοσύνης που βοηθούν την κυβέρνηση να εξοντώσει τους πολιτικούς αντιπάλους της.
«Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει προ καιρού αρχίσει και εφαρμόζεται σχέδιο διαχείρισης της επερχόμενης ήττας» σημείωσε η Φώφη Γεννηματά.
Επανέλαβε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει σχέσεις με «καραμανλικά στελέχη» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το γεγονός ότι στην κυβέρνηση του κ. Τσίπρα συμμετέχουν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Καραμανλή αποδεικνύει τη σχέση τους. Είναι μεγάλη η προσπάθεια που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια να καλύψουν τις ευθύνες της διακυβέρνησης 2004-2009 επί πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή, δηλαδή της κυβέρνησης που μας οδήγησε στο χείλος του γκρεμού. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλο θέμα Δημοκρατίας στη χώρα».
«Προσπαθούν όλα να τα ρίξουν στην πλάτη του ΠΑΣΟΚ και να συγκαλύψουν τις δικές τους ευθύνες» είπε η Φώφη Γεννηματά, ενώ σε ότι αφορά το κοινό ανακοινωθέν Εκκλησίας της Ελλάδος – Πολιτείας, η κ. Γεννηματά είπε ότι «στο όνομα της προόδου και της Αριστεράς ο πρωθυπουργός κατάφερε να δημιουργήσει μια ακόμη θεσμική κρίση, καθώς αναστάτωσε τους ιερείς, δίχασε τον κλήρο και δημιούργησε πρόβλημα με το Φανάρι. Μέχρι σήμερα δεν έχει λύσει κανένα θέμα. Τα ανοίγει όλα αλλά δεν τα λύνει».
Για την απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη να μην διεκδικήσει ξανά τον δήμο Θεσσαλονίκης, η κ. Γεννηματά είπε πως «αν επιβεβαιωθεί θα συζητήσουμε για το τί θα πράξουμε και θα επιλέξουμε. Έτοιμη λύση δεν υπάρχει» είπε, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως αποτελεί παρακολούθημά και στηρίζει στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
