Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ομάδα έμεινε από κυνηγούς

Η ομάδα έμεινε από κυνηγούς

Με εξαίρεση τον φτασμένο Αναστόπουλο ή και τον Μαχλά αργότερα, λίγες φορές είχαμε έναν κυνηγό ολκής, ικανό να μετουσιώσει σε γκολ την παραμικρή ευκαιρία

Καθόλου δεν θα έπρεπε να μας σοκάρει η πενιχρή επιθετική συγκομιδή της εθνικής ομάδας στα ματς του Nations League. Η αναφορά δεν γίνεται ασφαλώς για την ήττα από την Εσθονία, που σήκωσε κεφάλι στην έδρα μας, κάτι που μέχρι πριν από λίγα χρόνια θα φάνταζε αδιανόητο, αλλά για τη συνολική εικόνα της γραμμής κρούσης. Είτε με τον Σκίμπε, είτε με τον Αναστασιάδη, το αποτέλεσμα ήταν μηδέν. Και αυτό έχει την εξήγησή του. Οταν ο καλύτερός μας κυνηγός, ο Μήτρογλου, περνά περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, ποιος θα σημειώσει το πολυπόθητο γκολ;
Ο Μήτρογλου δεν κάνει κάποιο καλό πρωτάθλημα και αυτό το είδαμε στις πρόσφατες παρουσίες του με την εθνική ομάδα. Δεν χωρά αμφιβολία πως παραμένει ο πλέον αξιόπιστος επιθετικός, ο ικανότερος όλων για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ώρες ώρες και με μία μόνο επαφή. Πέραν αυτού, όμως, τι συμβαίνει;
Ο ΠΑΟΚ ποντάρει στον Πρίγιοβιτς και ο σέρβος σέντερ φορ όντως έχει βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στα περισσότερα παιχνίδια της Λίγκας. Ο Ολυμπιακός δεν κρύβεται ότι έχει δυσκολίες στο σκοράρισμα και άλλωστε οι ξένοι είναι που παίζουν κυρίως και όχι ο Μάνος.
Η ΑΕΚ θέλει να βρίσκονται στα καλά τους ο Λιβάγια και ο Πόνσε, ενώ ο Παναθηναϊκός έφερε τον Μακέντα για να βρει λύσεις στο μείζον θέμα. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ο Κουλούρης ξεχωρίζει στον Ατρόμητο, ωστόσο είναι παρακινδυνευμένο να βασιστεί η μεγάλη Εθνική πάνω στον πιτσιρικά, όταν αυτός εξακολουθεί να δίνει μάχες με τη φανέλα των Ελπίδων. Αρα, δεν είναι ακόμη έτοιμος στο 100% και αποτελεί απλά μια σπουδαία ελπίδα για το μέλλον.
Στο ματς με την Εσθονία, ποιες ήταν οι λύσεις στις οποίες κατέφυγε ο Αγγελος; Πόνταρε στον οίστρο του Μπακασέτα και στη φόρμα του Μασούρα, αλλά αλίμονο αν αυτοί οι δύο παίκτες θεωρηθούν επιθετικοί και με έφεση στο γκολ. Οσο για τον Καρέλη, που επίσης χρησιμοποιήθηκε, ναι μεν είχε ένα θεαματικό ψαλίδι που μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, δεν πρέπει όμως να λησμονούμε ότι ούτε στον ΠΑΟΚ δεν παίζει καλά καλά, ώστε να βρει τη φόρμα του.
Και όσο υπάρχουν τα ανωτέρω δεδομένα, είναι αυταπόδεικτο ότι η Εθνική θα δυσκολεύεται να νικήσει τους αντιπάλους της. Ακόμη και τους όχι πολύ δυνατούς στην άμυνα. Ναι, με εξαίρεση τον φτασμένο Αναστόπουλο ή και τον Μαχλά αργότερα, λίγες φορές είχαμε έναν κυνηγό ολκής, ικανό να μετουσιώσει σε γκολ την παραμικρή ευκαιρία. Αλλά τώρα πήγαμε στο άλλο άκρο και τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ. Η στατιστική εξάλλου και το βιογραφικό κάθε παίκτη δεν μπορούν πάντα να λένε ψέματα.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024