Ο Χάρι Κέιν πέτυχε το νικητήριο γκολ της Αγγλίας στην αναμέτρηση με την Κροατία (2-1) το βράδυ του Σαββάτου (17/11), χαρίζοντας έτσι στα Λιοντάρια και την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της League A του Nations League. Διέκοψε μάλιστα αφλογιστία 747 λεπτών με τη φανέλα της Εθνικής, αφού είχε μείνει «άσφαιρος» τόσο στα τέσσερα ματς του Nations League, όσο και στα φιλικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.
Συγκεκριμένα, τελευταία φορά είχε σκοράρει στο ματς με αντίπαλο την Κολομβία, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τότε, στο 57ο λεπτό είχε βρει δίχτυα με εκτέλεση πέναλτι, ενώ στη συνέχεια η ομάδα του είχε προκριθεί στα προημιτελικά μέσω της «ρώσικης ρουλέτας».
Στους αγώνες που μεσολάβησαν, η Αγγλία βρήκε απέναντί της κατά σειρά τις Σουηδία, Κροατία και Βέλγιο στο Μουντιάλ της Ρωσίας, τις Ελβετία και ΗΠΑ σε φιλικά, και τις Ισπανία και Κροατία εις διπλούν για το Nations League. Ο επιθετικός της Τότεναμ είχε αγωνιστεί ως βασικός στα περισσότερα εξ αυτών, όμως δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.