Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομαδική έκθεση «Εικόνες χωρίς Ορίζοντα»

Ομαδική έκθεση «Εικόνες χωρίς Ορίζοντα»

Οι καλλιτέχνες συμμετέχουν με abstract και minimal έργα, αφήνοντας την δική τους πινελιά στον χώρο, με τα κρυπτογραφημένα και συνειρμικά τους μηνύματα

Το Trii Art Hub, ένας χώρος που άνοιξε για πρώτη φορά πέρυσι τις πύλες του για κοινό, στο ιστορικό κτίριο της οδού Δράκου 9 στο Κουκάκι, φιλοξενεί από τις 11 μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, την ομαδική έκθεση «Εικόνες χωρίς Ορίζοντα».

Οι καλλιτέχνες συμμετέχουν με abstract και minimal έργα, αφήνοντας την δική τους πινελιά στον χώρο, με τα κρυπτογραφημένα και συνειρμικά τους μηνύματα.
Αυτή, είναι η δεύτερη έκθεση στον ίδιο χώρο, με επιμέλεια της Ιστορικού Τέχνης Μαρίνας Γκόντα, η οποία με τον αστείρευτο ζήλο και την γνώση της, μας εντυπωσίασε στην προηγούμενη έκθεση, με την πρωτοτυπία και την βαθιά της ενσυναίσθηση στην εκδήλωση που οργάνωσε για την « Ημέρα Πράξης Σεβασμού στο άνθρωπο και τον συνάνθρωπο».

Οι Συμμετέχοντες Εικαστικοί είναι οι εξής :

Άννα Αντάρτη, Δέσποινα Ασλανίδου, Ζαχαρούλα Bongard, Aργυρή Βασιλάκου, Κωνσταντίνος Βερούτης, Φούλα Θαλασσινού, Ειρήνη Κάνα, Δέσποινα Καραντάνη, Ιωάννα Καρδιακού, Αρετή Κλουτσινιώτη, Σπύρος Κοντούλης, Ιρίνα  Κουζμένκο, Μαρικίτα Μανωλοπουλου, Ευσταθία Μωραΐτου, Χαρά Μαντζουρανάκη, Γιώργος Μαργέλης, Ζωή Νικιτάκη, Γιάννα Ξανθοπούλου, Ειρήνη Παγώνη, Πόπη Πανοπούλου, Σοφία Παπαδοπούλου, Γεωργία Παράσχη, Γιώργος Παρτσινέβελος, Νίκος Παύλου, Άννα Πήττα, Κατερίνα Ριμπατσιού, Δημήτρης Ρίμπας, Hanna Schibel, Γιάννης Τζομάκας, Αστέριος Τόρρης,  Νάνσυ Φλόκα, Εfi Funck, Δημήτρης Φωτίου.

Και όπως γράφει η ίδια, «αυτά τα δύο κινήματα-ρεύματα που δημιουργούν σκέψη, προσεγγίζουν την ανθρώπινη εμπειρία, αποκαλύπτουν μη αντιληπτά με τις αισθήσεις στοιχεία, προκαλούν διαδικασία αυτογνωσίας, και  εμφορείται η τέρψη, η κατ’Αριστοτελη «ηδονή».

Η έκθεση θα διαρκέσει ως και την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα με Παρασκευή 12.00 – 20.00,  Σάββατο και Κυριακή 12.00 – 21.00

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024