ΗΠΑ : «Μπλόκο» τηλεοπτικών μέσων σε προεκλογικό σποτ του Τραμπ
Τηλεοπτικό σποτ του Ντόναλντ Τραμπ για τη μετανάστευση απέσυραν τα τηλεοπτικά δίκτυα CNN, NBC και Fox News
Τηλεοπτικό σποτ του Ντόναλντ Τραμπ για τη μετανάστευση απέσυραν τα τηλεοπτικά δίκτυα CNN, NBC και Fox News.
Το πολιτικό μήνυμα, για την προβολή του οποίου είχε πληρώσει η εκστρατεία για την επανεκλογή του Τραμπ, συνέδεε τον Λουίς Μπρακαμόντες, έναν μετανάστη που καταδικάστηκε για τη δολοφονία δύο αστυνομικών στην Καλιφόρνια το 2014, με το καραβάνι των μεταναστών από την Κεντρική Αμερική.
«Μετά από περαιτέρω εξέταση, αναγνωρίσαμε την ανάλγητη φύση της διαφήμισης και αποφασίσαμε να σταματήσουμε την προβολή της το συντομότερο δυνατόν», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της NBC Universal, που ανήκει στην Comcast Corp.
Στις 3 Νοεμβρίου το CNN απέρριψε επίσης το σποτ, χαρακτηρίζοντάς το ρατσιστικό.
To Fox News με ανακοίνωση που εξέδωσε απόψε διευκρίνισε ότι απέσυρε τη διαφήμιση, η οποία δεν θα προβληθεί ούτε στο Fox News Channel, ούτε στο Fox Business Network, όπως ανέφερε η πρόεδρός του, Μαριάν Γκαμπέλι.
Ο ρεπουμπλικάνος πολιτικός ανέβασε στο Twitter κομμάτι του ίδιου βίντεο γράφοντας : «Είναι εξωφρενικό τι κάνουν οι Δημοκράτες στη χώρα μας. Ψηφίστε Ρεπουμπλικάνους τώρα!»
- Περιφέρεια προσφέρει επίδομα 300 ευρώ σε νεοδιοριζόμενους γιατρούς
- Οι καλλιτέχνες που χάσαμε το 2025, μέσα από τα δικά τους λόγια
- Τουρκία: Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε μάχη με μέλη του ΙΚ στην επαρχία Γιάλοβα – Σκοτώθηκαν και έξι τζιχαντιστές
- Με Τζόουνς στην αποστολή η Παρτιζάν για Βαλένθια
- Εντυπωσιακές εικόνες από το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη: Νεαροί πόζαραν ανενόχλητοι δίπλα στη λάβα
- Gift card από τα Public: Χριστούγεννα χωρίς το άγχος της επιλογής
