ΗΠΑ : «Μπλόκο» τηλεοπτικών μέσων σε προεκλογικό σποτ του Τραμπ
Τηλεοπτικό σποτ του Ντόναλντ Τραμπ για τη μετανάστευση απέσυραν τα τηλεοπτικά δίκτυα CNN, NBC και Fox News
Τηλεοπτικό σποτ του Ντόναλντ Τραμπ για τη μετανάστευση απέσυραν τα τηλεοπτικά δίκτυα CNN, NBC και Fox News.
Το πολιτικό μήνυμα, για την προβολή του οποίου είχε πληρώσει η εκστρατεία για την επανεκλογή του Τραμπ, συνέδεε τον Λουίς Μπρακαμόντες, έναν μετανάστη που καταδικάστηκε για τη δολοφονία δύο αστυνομικών στην Καλιφόρνια το 2014, με το καραβάνι των μεταναστών από την Κεντρική Αμερική.
«Μετά από περαιτέρω εξέταση, αναγνωρίσαμε την ανάλγητη φύση της διαφήμισης και αποφασίσαμε να σταματήσουμε την προβολή της το συντομότερο δυνατόν», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της NBC Universal, που ανήκει στην Comcast Corp.
Στις 3 Νοεμβρίου το CNN απέρριψε επίσης το σποτ, χαρακτηρίζοντάς το ρατσιστικό.
To Fox News με ανακοίνωση που εξέδωσε απόψε διευκρίνισε ότι απέσυρε τη διαφήμιση, η οποία δεν θα προβληθεί ούτε στο Fox News Channel, ούτε στο Fox Business Network, όπως ανέφερε η πρόεδρός του, Μαριάν Γκαμπέλι.
Ο ρεπουμπλικάνος πολιτικός ανέβασε στο Twitter κομμάτι του ίδιου βίντεο γράφοντας : «Είναι εξωφρενικό τι κάνουν οι Δημοκράτες στη χώρα μας. Ψηφίστε Ρεπουμπλικάνους τώρα!»
- «Ο Γουάινσταϊν έχει εκτίσει την ποινή του»: Η Τζούντι Ντεντς διχάζει – Το «δυσβάσταχτο» πρόβλημα υγείας της
- Ουκρανία: Τι θα γίνει με το δάνειο αποζημιώσεων – Ο χρόνος πιέζει τους Ευρωπαίους συμμάχους της
- Η αξία του κράτους πρόνοιας: Ποιες χώρες της ΕΕ δαπανούν τα περισσότερα;
- Ζελένσκι: Έτοιμο την Τρίτη το σχέδιο 20 σημείων Ουκρανίας και Ευρώπης – Θα διαβιβαστεί στις ΗΠΑ
- LIVE: Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Κεραυνοί Καραμανλή κατά Μητσοτάκη για συνολική κρίση θεσμών – Ηχηρή επαναφορά στην ατζέντα του σκανδάλου των υποκλοπών


