Μους σολομού
Ιδανικό ορεκτικό για ένα σχετικά επίσημο γεύμα.
Spotlight
-
Συνέταιροι με το κράτος - Σε φόρους και εισφορές το 37,5% του μισθού
-
Άρχοντας των κρίκων: Ο Λευτέρης Πετρούνιας δείχνει τα επτά δαχτυλίδια του (vid)
-
Πώς νιώθουν οι Έλληνες για την επταετία της χούντας; - Ποιοι τη θεωρούν «λαμπρή περίοδο» της ιστορίας;
-
Οι καταλήψεις πανεπιστημίων των ΗΠΑ υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα σαρώνουν την χώρα
Υλικά για 4 μερίδες
1 φλιτζάνι τυρί σε κρέμα
200 γρ. σολομό καπνιστό
2 κλαράκια μαϊντανό
1 ασπράδι αυγού ή 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος, χαμηλή σε λιπαρά
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
1 πρέζα πάπρικα
Εκτέλεση
Xτυπάτε το ασπράδι σε σφιχτή μαρέγκα. Αλέθετε το σολομό και προσθέτετε το τυρί, το μαϊντανό, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα λεμονιού και το πιπέρι. Προσθέτετε στο μείγμα τη μαρέγκα και ανακατεύετε απαλά, να ομογενοποιηθεί. Διατηρείτε τη μους στο ψυγείο.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις