Ακόμη δύο επιθέσεις σημειώθηκαν απόψε σε λεωφορείο, στη λεωφόρο Συγγρού και σε συρμό του ΗΣΑΠ, στα Πετράλωνα.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 22:00, άγνωστοι δράστες πέταξαν αντικείμενο σε συρμό του ΗΣΑΠ, στα Πετράλωνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο μάτι μια γυναίκα, η οποία διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
Νωρίτερα, λίγο μετά τις 20:00, άγνωστοι δράστες πέταξαν, πιθανόν πέτρα, σε λεωφορείο, που κινείτο στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Παντείου Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι. Ευτυχώς, όμως, δεν τραυματίστηκε κάποιος επιβάτης, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές.
Υπενθυμίζεται, ότι χθες, στις 21:00, σημειώθηκε άλλη επίθεση σε λεωφορείο, στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Αγίου Σώστη, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια επιβάτης.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.