Φθινοπωρινή κολοκυθόσουπα
Κρεμώδης και πεντανόστιμη!
Spotlight
-
Η ελληνική παραλία σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής – Ένα εντυπωσιακό βίντεο από ψηλά
-
Κακή εξέλιξη με τον ιό H5N1 - Εντοπίστηκε σε αγελαδινό γάλα
-
Καθηγητής του Χάρβαρντ: «Απεχθάνομαι το ιρανικό καθεστώς, αλλά έχει δίκιο – Ένοχες οι ΗΠΑ»
-
Υποψήφια του Μελανσόν στις ευρωεκλογές, καλείται να ζητήσει «συγγνώμη για τρομοκρατία» - Τι της αποδίδουν;
Υλικά
1 κιλό κολοκύθα καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους
2 λίτρα ζωμό βοδινού
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
2 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε κύβους
2 πατάτες
3 καρότα
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλιά πάπρικα
Λίγο χυμό λεμονιού
Τριμμένη παρμεζάνα
Κρουτόν
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε τα λαχανικά με το ζωμό, τον στραγγίζετε και περνάτε τα λαχανικά από το μούλτι. Ενώνετε τον πολτό με το ζωμό, προσθέτετε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και λεμόνι και τα αφήνετε να πάρουν μία βράση. Σερβίρετε τη σούπα ζεστή με τριμμένη παρμεζάνα και κρουτόν.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις