Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμαν Ρέινς : Αποχωρεί από το WWE για να παλέψει με τη λευχαιμία

Ρόμαν Ρέινς : Αποχωρεί από το WWE για να παλέψει με τη λευχαιμία

O Ρόμαν Ρέινς αφήνει προσωρινά τα ρινγκ του WWE, μπαίνει στο ρινγκ με τη λευχαιμία για μία ρεβάνς που έρχεται 11 χρόνια μετά και δηλώνει έτοιμος να την ρίξει νοκ άουτ ξανά

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στον αθλητικό κόσμο η είδηση ότι ο σούπερ σταρ του WWE, Ρόμαν Ρέινς, πάσχει από λευχαιμία.

Ο 33χρονος Ρέινς, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Joe Anoa’i, εμφανίστηκε στην έναρξη του επεισοδίου του Raw της Δευτέρας (ξημερώματα Τρίτης), σε φανερά κακή κατάσταση και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του και σόκαρε το κοινό στο ανακοινώνοντας πως αποσύρεται προσωρινά για να δώσει τη σημαντικότερα μάχη της ζωής του, αυτή με τη λευχαιμία.

Ο Ρόμαν Ρείνς, είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος ενεργός αστέρας του WWE, και η περσόνα με την μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο της επαγγελματικής πάλης.

Όπως δήλωσε ο ίδιος διαγνώστηκε αρχικά με λευχαιμία στην ηλικία των 22 ετών το 2008.

«Επειδή η λευχαιμία είναι πίσω, δεν μπορώ να εκπληρώσω τον ρόλο μου, δεν μπορώ να είμαι πρωταθλητής και θα πρέπει να παραιτηθώ από το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να ψέμα. Θα πάρω κάθε προσευχή που μπορείτε να μου στείλετε, αλλά δεν θέλω να αισθανθείτε άσχημα για μένα γιατί έχω πίστη», είπε ο Ρέινς και συνέχισε:

Ωστόσο, όπως τόνισε το μόνο που θέλει είναι να μπει για λίγο στο… ρινγκ της ζωής. Να παίξει την ρεβάνς με την λευχαιμία, να την ρίξει ξανά νοκ-άουτ και στη συνέχεια να επιστρέψει για να συνεχίσει να μεγαλώνει τον θρύλο του, έχοντας αποδείξει στην οικογένειά του, στο σπίτι του, στα παιδιά του, σ’ όλο τον κόσμο ότι δεν… μάσησε για άλλη μια φορά.

«Θέλω να κάνω ένα πράγμα ξεκάθαρο: Αυτή δεν σημαίνει ότι είναι μια ομιλία αποχώρησης Θα το νικήσω αυτό και θα είμαι πίσω, οπότε θα με δείτε πολύ, πολύ σύντομα».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024