Ο Κοτζιάς δεν αποκλείει αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές με το «Πράττω»
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αφήνει εκ νέου αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, λέγοντας πως για να εκβιάζει κάποιος πρέπει και αυτός που υφίσταται τον εκβιασμό να τον δέχεται
Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτόνομης καθόδου του «Πράττω» στις εθνικές εκλογές αφήνει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.
«Σήμερα όχι, για αύριο, ρωτήστε με αύριο» είναι η απάντηση που έδωσε στην τηλεόραση CretaTv, ενώ για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τονίζει πως ήδη κινείται για την επιλογή υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα.
Όπως είπε, σε κάποιες περιπτώσεις οι επιλογές υποψηφίων συμπίπτουν με τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, σε πολλές όμως όχι.
Αναφορικά με το θέμα της αιγιαλίτιδας ζώνης, ο Νίκος Κοτζιάς υπογραμμίζει πως εκείνος απλά ετοίμασε τα Προεδρικά Διατάγματα και δεν υλοποίησε την επέκταση. Ερωτώμενος δε, γιατί το ανακοίνωσε βιαστικά χωρίς να ενημερωθεί η Βουλή, ο κ. Κοτζιάς απαντά πως δεν χρειαζόταν να ενημερωθεί η Βουλή και πως οι πολιτικοί αρχηγοί θα ενημερωθούν όταν έρθει η ώρα.
Παράλληλα, ο κ. Κοτζιάς αφήνει εκ νέου αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, λέγοντας πως για να εκβιάζει κάποιος πρέπει και αυτός που υφίσταται τον εκβιασμό να τον δέχεται.
Επαναλαμβάνει δε, πως η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χωράει τους ΑΝΕΛ.
- Ηράκλειο: Βρέφος βρέθηκε νεκρό στην κούνια του από την μητέρα του
- Κουτσούμπας: Να ανοίξει το θέμα των υποκλοπών για κυβέρνηση και Μητσοτάκη που ενέχεται στο εγκληματικό σκάνδαλο
- «Ύμνος της Μαφίας»: Σάλος στην Ιταλία για τη Eurovision – Tα προγνωστικά, το Ferto του Akylas και η Σουηδία «θα φροντίσει για την ήττα του Ισραήλ»
- Η σοβαρή νόσηση με COVID-19 και γρίπη αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα
- Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην Κεφαλονιά
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (pic)
