Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ούτε βήμα πίσω

Ούτε βήμα πίσω

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με επιμονή στο πλάνο του για το «χτίσιμο» της νέας ομάδας

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι ν’ ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο. Οι πειραιώτες πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε μια διαδικασία ριζικής ανασυγκρότησης έχοντας προφανή στόχο την δημιουργία μιας νέας ομάδας. Όλοι στο μεγάλο λιμάνι ήξεραν βεβαίως πως αυτή η απόφαση ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη, ειδικά αν συνυπολογίσει κάποιος και τα εμπόδια που ορθώνει στον δρόμο των ερυθρόλευκων η περιβόητη… εξυγίανση.

Είναι τα εμπόδια που έκαναν την εμφάνιση τους και στο Ηράκλειο με τις αποφάσεις του Σέζου και των βοηθών του. Ένα όμως είναι σίγουρο κι αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω σε ότι έχει να κάνει με την προσπάθεια που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κινηθεί με ποδοσφαιρική λογική, έχουν προχωρήσει με ξεκάθαρη στόχευση και το βλέμμα τους είναι στραμμένο στο μέλλον.

Ασφαλώς και στόχος των ερυθρόλευκων είναι οι κατακτήσεις τίτλων. Ποτέ δεν ισχυρίστηκε κάποιος το αντίθετο. Από την μέρα ίδρυσης του ο Ολυμπιακός μάχεται για να κατακτά τίτλους κι αυτό φυσικά δεν έχει αλλάξει. Αυτό λοιπόν που πρέπει να σημειωθεί είναι πως στο μεγάλο λιμάνι δεν πρόκειται να αλλάξουν τις αποφάσεις τους.

Δεν υπάρχει λόγος για «αναθεωρήσεις» πλάνων καθώς είναι δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα. Και για να γίνει αυτό έπρεπε να γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές το περασμένο καλοκαίρι. Οι αλλαγές έγιναν και πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην διαδικασία υλοποίησης του πλάνου του.

Έχοντας φυσικά νέο προπονητή και είκοσι νέους παίκτες, οι οποίοι δουλεύουν για να δημιουργήσουν ένα νέο σύνολο. Δουλεύουν για να εμφανίσουν ένα ελκυστικό ποδοσφαιρικό πρότζεκτ, το οποίο βασίζεται σε γερά θεμέλια κι αυτό είναι κάτι που θα δικαιώσει τους ιθύνοντες των ερυθρόλευκων. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να επιμείνει στην υλοποίηση των σχεδίων του ανεξάρτητα από τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο του.

Επαναλαμβάνουμε ότι οι πειραιώτες πήραν στην σωστή απόφαση το περασμένο καλοκαίρι και είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τις επιλογές τους. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να συνεχίζει με τους παίκτες του την δουλειά σε καθημερινή βάση και τον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα. Κι αυτή είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος της νέας προσπάθειας που έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι οι ερυθρόλευκοι. Η στήριξη των φιλάθλων της πειραϊκής ομάδας στο νέο πλάνο είναι δεδομένη και αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βλέπει ότι γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια με το βλέμμα στο μέλλον κι έχει στείλει μήνυμα καθολικής αποδοχής και στήριξης.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024