Το TRII Art Hub, ένας χώρος που άνοιξε πέρυσι τις πύλες του για πρώτη φορά στο ιστορικό κτήριο της Δράκου 9 στο Κουκάκι, φιλοξενεί μία μοναδική ομαδική εικαστική έκθεση από τις 16 ως τις 30 Οκτωβρίου, που αξίζει πραγματικά να επισκεφθείτε.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν, όλοι τους ξεχωριστές προσωπικότητες, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να υμνήσουν τον σύγχρονο άνθρωπο, μέσα από την τέχνη και την δική τους ιδιαίτερη ματιά.

Όλοι με διαφορετικές καλλιτεχνικές αφετηρίες, αλλά με ταλέντο και διάθεση να δημιουργήσουν και να επικοινωνήσουν, μηνύματα δυνατά, κοινωνικά και ανθρωπιστικά, που άλλοτε γαληνεύουν και άλλοτε ταράζουν τις αισθήσεις.

Τόσο οι πίνακες ζωγραφικής, με τα πορτραίτα και τα τοπία, όσο και η αφηρημένη τέχνη, αλλά και οι διάφορες κατασκευές που θα συναντήσετε, είναι βέβαιο πως θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον να τα ανακαλύψετε από κοντά ένα προς ένα.

Συνοδοιπόρος σε αυτό το πλούσιο καλλιτεχνικό εγχείρημα, είναι η μοναδική ιστορικός τέχνης, Μαρίνα Γκόντα, με αστείρευτη και εμπειρία και γνώση, που έχει αναλάβει την επιμέλεια της έκθεσης και εγγυάται πραγματικά ένα άρτιο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα γεμάτο τέχνη και προβληματισμό για την πορεία του σύγχρονου ανθρώπου.

Τόσο οι συντελεστές, όσο και οι καλλιτέχνες της έκθεσης, σας περιμένουν με χαρά για να θαυμάσετε τα δημιουργήματά τους.

Στην έκθεση του ΤΡΙΙ Art Hub, παρουσιάζουν τα έργα τους, οι παρακάτω εικαστικοί:

Κατερίνα Βασιλάκη, Φαίδων Βενέτης, Ζαχαρούλα Bongard, Παναγιώτης Γαρίδης, Κωνσταντίνα Γιαμπουράνη, Δημήτρης Δεβούρος, Βαγγέλης Ηλίας, Ορέστης Ηλίας, Αλεξάνδρα Καλούδη, Ιωάννα Καρδιακού, Αρετή Κλουτσινιώτη, Έφη Μωραίτη, Ειρήνη Παγώνη, Θάνος Παναγιώτου, Φανή Πανταζίδου, Δημήτρης Παπανικολάου,  Άννα Πίττα, Εμμανουήλ Σαββιδάκης, Μάικ Τζαμάλης, Κυριάκος Φραγκοζίδης, Έλενα Χατζηαθανασίου.

Μπορείτε να επισκεφθείτε καθημερινά την έκθεση από τις 12.00 ως τις 20.00 το βράδυ, ενώ τα Σαββατοκύριακα από τις 12.00 ως τις 18.00.

Μία μοναδική εικαστική εμπειρία, σας περιμένει σύντομα να την ανακαλύψετε και να την κάνετε δική σας, μέσα από το βλέμμα του σύγχρονου ανθρώπου.

Γράψτε το σχόλιό σας