Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια μοναδική εικαστική έκθεση στο ΤΡΙΙ Art Hub

Μια μοναδική εικαστική έκθεση στο ΤΡΙΙ Art Hub

Συνοδοιπόρος σε αυτό το πλούσιο καλλιτεχνικό εγχείρημα, είναι η μοναδική ιστορικός τέχνης, Μαρίνα Γκόντα, με αστείρευτη και εμπειρία και γνώση, που έχει αναλάβει την επιμέλεια της έκθεσης και εγγυάται πραγματικά ένα άρτιο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα γεμάτο τέχνη και προβληματισμό για την πορεία του σύγχρονου ανθρώπου

Το TRII Art Hub, ένας χώρος που άνοιξε πέρυσι τις πύλες του για πρώτη φορά στο ιστορικό κτήριο της Δράκου 9 στο Κουκάκι, φιλοξενεί μία μοναδική ομαδική εικαστική έκθεση από τις 16 ως τις 30 Οκτωβρίου, που αξίζει πραγματικά να επισκεφθείτε.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν, όλοι τους ξεχωριστές προσωπικότητες, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να υμνήσουν τον σύγχρονο άνθρωπο, μέσα από την τέχνη και την δική τους ιδιαίτερη ματιά.

Όλοι με διαφορετικές καλλιτεχνικές αφετηρίες, αλλά με ταλέντο και διάθεση να δημιουργήσουν και να επικοινωνήσουν, μηνύματα δυνατά, κοινωνικά και ανθρωπιστικά, που άλλοτε γαληνεύουν και άλλοτε ταράζουν τις αισθήσεις.

Τόσο οι πίνακες ζωγραφικής, με τα πορτραίτα και τα τοπία, όσο και η αφηρημένη τέχνη, αλλά και οι διάφορες κατασκευές που θα συναντήσετε, είναι βέβαιο πως θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον να τα ανακαλύψετε από κοντά ένα προς ένα.

Συνοδοιπόρος σε αυτό το πλούσιο καλλιτεχνικό εγχείρημα, είναι η μοναδική ιστορικός τέχνης, Μαρίνα Γκόντα, με αστείρευτη και εμπειρία και γνώση, που έχει αναλάβει την επιμέλεια της έκθεσης και εγγυάται πραγματικά ένα άρτιο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα γεμάτο τέχνη και προβληματισμό για την πορεία του σύγχρονου ανθρώπου.

Τόσο οι συντελεστές, όσο και οι καλλιτέχνες της έκθεσης, σας περιμένουν με χαρά για να θαυμάσετε τα δημιουργήματά τους.

Στην έκθεση του ΤΡΙΙ Art Hub, παρουσιάζουν τα έργα τους, οι παρακάτω εικαστικοί:

Κατερίνα Βασιλάκη, Φαίδων Βενέτης, Ζαχαρούλα Bongard, Παναγιώτης Γαρίδης, Κωνσταντίνα Γιαμπουράνη, Δημήτρης Δεβούρος, Βαγγέλης Ηλίας, Ορέστης Ηλίας, Αλεξάνδρα Καλούδη, Ιωάννα Καρδιακού, Αρετή Κλουτσινιώτη, Έφη Μωραίτη, Ειρήνη Παγώνη, Θάνος Παναγιώτου, Φανή Πανταζίδου, Δημήτρης Παπανικολάου,  Άννα Πίττα, Εμμανουήλ Σαββιδάκης, Μάικ Τζαμάλης, Κυριάκος Φραγκοζίδης, Έλενα Χατζηαθανασίου.

Μπορείτε να επισκεφθείτε καθημερινά την έκθεση από τις 12.00 ως τις 20.00 το βράδυ, ενώ τα Σαββατοκύριακα από τις 12.00 ως τις 18.00.

Μία μοναδική εικαστική εμπειρία, σας περιμένει σύντομα να την ανακαλύψετε και να την κάνετε δική σας, μέσα από το βλέμμα του σύγχρονου ανθρώπου.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024