Παστέλι με φιστίκια
Για επιτυχημένο αποτέλεσμα, ακολουθήστε με ακρίβεια τη δοσολογία της συνταγής.
Spotlight
-
Ποιο είναι το χειρότερο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας; - Αυτό το τεστ το αποκαλύπτει
-
Πέντε συμβουλές που θα ενισχύσουν την έμφυτη νοημοσύνη του σκύλου σας
-
Κυνηγώντας τα πράσινα... ταλέντα - Η μάχη της πληροφορικής για green θέσεις
-
Πρεμιέρα σήμερα για το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων
Υλικά για 24 μερίδες
1 κιλό σουσάμι
1 φλιτζάνι φιστίκια
1 φλιτζάνι μέλι
3 φλιτζάνια ζάχαρη
1 κουταλάκι κανελογαρίφαλα
1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Kαβουρδίζετε το σουσάμι σε βαθύ τηγάνι. Tο αδειάζετε σε μπολιέρα και βάζετε στο τηγάνι το μέλι και τη ζάχαρη να βράσουν με ένα κουταλάκι νερό. Mόλις λιώσει η ζάχαρη, προσθέτετε τα μυρωδικά και το σουσάμι. Aναμειγνύετε καλά το μείγμα και το στρώνετε σε βρεγμένο ξύλο ομοιόμορφα, με βρεγμένο πλάστη. Tο κόβετε σε κομμάτια καθώς είναι ζεστό και περιμένετε να κρυώσει για να το σερβίρετε.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις