Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουλούρης: «Οι νέοι παίκτες θα δώσουν πνοή στην Εθνική»

Κουλούρης: «Οι νέοι παίκτες θα δώσουν πνοή στην Εθνική»

Τι δήλωσε ο Ευθύμης Κουλούρης για τα επόμενα παιχνίδια και το νέο... αίμα της Εθνικής

Ενέργεια και πνοή θα δώσει στην Εθνική ομάδα το νέο… αίμα όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ευθύμης Κουλούρης.

Παράλληλα, ο επιθετικός του Ατρόμητου (δανεικός από τον ΠΑΟΚ) τόνισε ότι «είναι στο χέρι μας» τα επόμενα παιχνίδια στο Nations League με αντιπάλους την Ουγγαρία (12/10, 21:45, ΟΑΚΑ) και τη Φινλανδία (15/10, 21:45, Τάμπερε).

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Ο επιθετικός του Ατρόμητου, Ευθύμης Κουλούρης, μίλησε για τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας απέναντι σε Ουγγαρία και Φινλανδία και τόνισε ότι είναι ματς που μπορεί και πρέπει να τα κερδίσει η «γαλανόλευκοι». Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 22χρονος στράικερ:

-Για τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής: «Είναι στο χέρι μας τα επόμενα παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τις νίκες. Είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα στην Ουγγαρία. Αρχής γενομένης από την Παρασκευή πρέπει να τελειώσουμε τα ματς. Πρέπει να είμαστε τυχεροί και υγιείς για να πάρουμε τις νίκες».

-Για το νέο πρόσωπο της Εθνικής ομάδας: «Έχουμε αλλάξει σελίδα με πολλούς νεαρούς παίκτες. Ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις ομάδες τους εντός ή εκτός Ελλάδας. Υπάρχουν παίκτες για κάθε θέση ώστε να δώσουν αυτό που μπορούν, καθώς έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Έρχεται και νέο αίμα και χτίζουμε κάτι καλό. Χρειάζεται υπομονή όπως όλες οι ομάδες».

-Για το αν θα ωφελήσει να μην υπάρχει σταθερός κορμός στην Εθνική ομάδα: «Βλέπουμε πως έρχονται νέοι παίκτες που δείχνουν πως αξίζουν και μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα. Νομίζω πως οι νέοι παίκτες θα δώσουν ενέργεια και πνοή στην ομάδα και θα καταφέρουμε πράγματα όπως παλιά».

-Για την παρουσία μελών της Εθνικής ομάδας στο πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία»: «Δύσκολο πράγμα να σε ανακρίνουν οι μικροί μαθητές. Έχουν ερωτήσεις αγνές, όπως είχαμε κι εμείς στην ηλικία τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ και βρεθήκαμε με τα παιδιά, είδαμε όμορφες ζωγραφιές. Είναι πολύ σημαντικό να μεγαλώνουν σε τέτοιους χώρους».

-Για το αν ονειρεύεται να τον ζωγραφίσει κάποιος μαθητής: «Θα ήθελα να βρεθώ κι εγώ σε μια ζωγραφιά μαθητή, γιατί όχι; Θέλω να βοηθήσω φέτος αρκετά την ομάδα μου».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024