Τυροκροκέτες με δύο υλικά
Λαχταριστές και εύκολες τυροκροκέτες, έτοιμες μέσα σε λίγα λεπτά!
Spotlight
-
Η ελληνική παραλία σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής – Ένα εντυπωσιακό βίντεο από ψηλά
-
Κακή εξέλιξη με τον ιό H5N1 - Εντοπίστηκε σε αγελαδινό γάλα
-
Καθηγητής του Χάρβαρντ: «Απεχθάνομαι το ιρανικό καθεστώς, αλλά έχει δίκιο – Ένοχες οι ΗΠΑ»
-
Υποψήφια του Μελανσόν στις ευρωεκλογές, καλείται να ζητήσει «συγγνώμη για τρομοκρατία» - Τι της αποδίδουν;
Υλικά
200 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη, ή οποιοδήποτε άλλο τυρί της αρεσκείας σας
2 ασπράδια αυγού
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Τοποθετήστε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο στη φωτιά για να κάψει.
Σε ένα μπολ προσθέστε τη γραβιέρα, τα ασπράδια αυγού και πλάστε μικρά μπαλάκια.
Μεταφέρετέ τα στο τηγάνι με το καυτό λάδι.
Τηγανίστε ανακατεύοντας με μία τρυπητή κουτάλα για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
Αφαιρέστε και μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις