Κωνσταντινέας: Χάρη στους αστυνομικούς βγαίνω από το νοσοκομείο
Σοκαρισμένος εξήλθε του νοσοκομείου Καλαμάτας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους
«Χάρη στους αστυνομικούς βγαίνω από το νοσοκομείο» δήλωσε τη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, εξερχόμενος τη Δευτέρα από το Νοσοκομείο Καλαμάτας.
«Ευχαριστώ το νοσηλευτικό προσωπικό, τον κόσμο που με παίρνει τηλέφωνο, τον απλό πολίτη… Eγώ μια κουβέντα θέλω να πω: το μίσος φέρνει μίσος κι όποιος το τρέφει, είναι συνένοχός του… Πρέπει να σταματήσουν αυτά» σημείωσε στο mesogeiotv.gr εμφανώς σοκαρισμένος.
«Ευχαριστώ τα παιδιά της αστυνομίας για την άμεση επέμβασή τους για να μπορώ να φύγω σήμερα και να δίνουμε αγάπη στο στον κόσμο» πρόσθεσε.
Εν τω μεταξύ η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε πέντε συλλήψεις για την επίθεση που δέχθηκε την Κυριακή ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» της Καλαμάτας, έχουν συλληφθεί δύο 26χρονοι, ένας 36χρονος, ένας 37χρονος και ένας 63χρονος.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα αδικήματα της βαριάς σωματικής βλάβης και της εξύβρισης.
Η επίθεση στον κ. Κωνσταντινέα έγινε μπροστά σε στέκι των οργανωμένων οπαδών Bulldogs της «Μαύρης Θύελλας», στην οδό Καλλιπάτειρας στην Καλαμάτα, μετά τον αγώνα Καλαμάτα-Πάμισος.
Όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε μπροστά στο στέκι των Bulldogs, απέναντι από το εκκλησάκι των Αγίων Σαράντα, άκουσε να του φωνάζουν επειδή «πούλησε τη Μακεδονία». Ο βουλευτής μάλλον κάτι απάντησε, και τότε μια ομάδα ατόμων του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπά.
Σύμφωνα με το περιβάλλον του βουλευτή, οι δράστες ήταν τουλάχιστον 30 και κάποιοι από αυτούς κρατούσαν καδρόνια.
Περίοικοι τηλεφώνησαν στην ΕΛ.ΑΣ. στις 19:34 μ.μ., και αμέσως έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή για τις ανάγκες του αγώνα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Κωνσταντινέας εισήχθη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, απ’ όπου έλαβε σήμερα εξιτήριο.
- IRIS Expands Limits for Instant Mobile Payments in Greece
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκινούν εκ νέου οι συνεδριάσεις – Εξετάζεται η περίοδος 2015 – 2019
- Εκνευρισμένος ο Εμπαπέ: Είπε στους συμπαίκτες να φύγουν από την απονομή και να μην κάνουν pasillo στην Μπαρτσελόνα (vid)
- Ο σχεδιαστής μόδας των 90s, Ισαάκ Μιζράχι, λέει ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει τα «ωραιότερα οπίσθια στον χώρο του θεάματος»
- Πάτρα: Αγωνία για την εξαφάνιση 16χρονης
- Ένας Αντετοκούνμπο δεν φέρνει την άνοιξη: Πάλευε μόνος του ο Γιάννης, ήττα για τους Μπακς (108-104)