Αναζητείται δεύτερο άτομο που χτύπησε τον Ζακ Κωστόπουλο
Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες να συνταχθεί ένταλμα σύλληψης που θα αφορά πρόκληση βαριάς και σκοπούμενης σωματικής βλάβης
Κοντά στην ταυτοποίηση του δεύτερου άνδρα που φαίνεται να χτύπησε τον 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο κατά το επεισόδιο σε κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας βρίσκεται η Ασφάλεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες να συνταχθεί ένταλμα σύλληψης που θα αφορά πρόκληση βαριάς και σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
Ο αναζητούμενος άνδρας φαίνεται πως είναι είτε περίοικος είτε γνωστός του κοσμηματοπώλη, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί.
Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της νεκροτομής, που αναμένεται θα σαφέστερη εικόνα για τα αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε την ζωή του ο 33χρονος.
Σε περίπτωση που ο θάνατός του οφείλεται σε χτυπήματα που δέχτηκε τότε οι κατηγορίες για βαριά, σκοπούμενη σωματική βλάβη θα αναβαθμιστούν ώστε να αντανακλούν το γεγονός ότι πρόκειται για θανατηφόρα πλήγματα.
Πάντως για την ώρα οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Παράλληλα, η αστυνομία εντόπισε και ένα μαχαίρι το οποίο εξετάζεται για να διαπιστωθεί εάν έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπουλου επάνω του.
Εν τω μεταξύ, ενώπιον του Τακτικού Ανακριτή θα βρεθεί την Τρίτη ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, που κατηγορείται για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης κακουργηματικού βαθμού και για πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, στην υπόθεση θανάτου Ζακ Κωστόπουλου.
Διαβάστε επίσης:
- Ο πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας κατηγορούμενος για «σοβαρή διαφθορά» λόγω των δεσμών του με τον Έπσταϊν
- Dailypost: «Όταν ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύριζε με την κούπα του Ολυμπιακού το 2012»
- Μιλένα Αποστολάκη: Στοχευμένη επιδίωξη της ΝΔ η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων
- Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε διώροφη κατοικία στο Νέο Σούλι
- «Λάθος» η αποδέσμευση κονδυλίων 10 δισ. ευρώ προς την Ουγγαρία, λέει η γενική εισαγγελέας της ΕΕ
- Ορίστηκε δικάσιμος για τη δισεκατομμυρίων δολαρίων αγωγή του Ντόναλντ Τραμπ κατά του BBC
