Αναζητείται δεύτερο άτομο που χτύπησε τον Ζακ Κωστόπουλο
Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες να συνταχθεί ένταλμα σύλληψης που θα αφορά πρόκληση βαριάς και σκοπούμενης σωματικής βλάβης
Κοντά στην ταυτοποίηση του δεύτερου άνδρα που φαίνεται να χτύπησε τον 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο κατά το επεισόδιο σε κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας βρίσκεται η Ασφάλεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες να συνταχθεί ένταλμα σύλληψης που θα αφορά πρόκληση βαριάς και σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
Ο αναζητούμενος άνδρας φαίνεται πως είναι είτε περίοικος είτε γνωστός του κοσμηματοπώλη, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί.
Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της νεκροτομής, που αναμένεται θα σαφέστερη εικόνα για τα αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε την ζωή του ο 33χρονος.
Σε περίπτωση που ο θάνατός του οφείλεται σε χτυπήματα που δέχτηκε τότε οι κατηγορίες για βαριά, σκοπούμενη σωματική βλάβη θα αναβαθμιστούν ώστε να αντανακλούν το γεγονός ότι πρόκειται για θανατηφόρα πλήγματα.
Πάντως για την ώρα οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Παράλληλα, η αστυνομία εντόπισε και ένα μαχαίρι το οποίο εξετάζεται για να διαπιστωθεί εάν έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπουλου επάνω του.
Εν τω μεταξύ, ενώπιον του Τακτικού Ανακριτή θα βρεθεί την Τρίτη ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, που κατηγορείται για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης κακουργηματικού βαθμού και για πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, στην υπόθεση θανάτου Ζακ Κωστόπουλου.
Διαβάστε επίσης:
- Shops Closed on January 2, Banks Remain Open
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 74χρονος μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον γιο του
- Πέθανε ο 23χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά τα ξημερώματα σε τροχαίο στο Μαρκόπουλο
- Επεισοδιακή ρεβεγιόν για ζευγάρι – Ξυλοκόπησαν 43χρονο για σεξουαλική παρενόχληση – Τρεις συλλήψεις
- Το τρομερό σερί του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα
- Τα γεύματα του σκύλου σε κάθε στάδιο της ζωής του

